Fotografia de: Introducció |  Gestió Turística de les Destinacions Urbanes
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

En l’especialització en Gestió Turística de les Destinacions Urbanes del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB aprendràs a optimitzar l’experiència turística de qualsevol ciutat aplicant les últimes tècniques de gestió i planificació del territori des d’una perspectiva innovadora, sostenible i adaptada a les necessitats del nou viatger.

L’èxit d’una destinació turística urbana requereix molt més que la posada en valor del seu patrimoni. La coordinació dels seus fluxos i mobilitat turística, la creació de nous productes, la gestió eficient d’esdeveniments, congressos i reunions, el disseny d’itineraris urbans específics, la gestió de la seguretat pública o la mediació en conflictes de convivència entre el turista i el ciutadà, són alguns dels reptes que els professionals del turisme d’avui en dia han de resoldre amb estratègia, responsabilitat i respecte per la ciutadania. Aquest màster t’ensenya com dimensionar la capacitat turística d’una destinació per anticipar i planificar accions que fomentin un turisme sostenible i com crear experiències turístiques innovadores i competitives que s’adaptin a les tendències dels turistes actuals.

Descobreix de quina manera ciutats com Londres, Nova York o Rio de Janeiro s'han convertit en smart cities i com aportar noves propostes creatives que contribueixin a transformar les ciutats en destinacions turístiques més atractives!

Principals característiques del programa:

És una formació semipresencial i modular, amb un mes de classes pràctiques i entitats relacionades amb la gestió turística del patrimoni cultural i natural, perquè visquis l’experiència i treguis el màxim partit del Màster.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi (3 hores de sessions a temps reali 15 hores d’estudi dirigit setmanals), segons les teves necessitats.

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona.