Direcció
EMMA PLA RUSCA
Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Sociedad de la Información y del Conocimientoció
Universitat Oberta de Catalunya-UOC
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Enoturisme, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament:
Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salud; Turisme i cultura; Turisme i territori
Professorat
FCO. JAVIER ALBARRACÍN CORREDOR
Soci Fundador
Barcelona Halal Services
Llicenciatura
en
Ciències Polítiques i de l'Administració
Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Tecnologia dels aliments i salud
MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ
Consultor en Gestió de Projectes
Grau
en
Humanitats
Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones
ORIOL ANGUERA TORRELL
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Economia
Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització:
Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització
JORDI ARCOS PUMAROLA
Professor i investigador de Turisme i Cultura
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Educació, Societat i Qualitat de Vida
Universitat de Lleida
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament:
Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori
GEMA BARCELÓ AGUILÓ
Senior Regulatory Manager
Danone SA
Doctorat
en
Ciències Químiques
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia
ANNA BOZZANO
Directora
El Peix al Plat
Doctorat
en
Ciències del Mar
Universitat Politécnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia
CESAR CÁNOVAS HERRERIAS
Sommelier
Monvínic
en
Sommelier
Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Àmbit d'especialització:
Innovació en servei de sala, Innovació en sumilleria, Maridatges
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia; Sumilleria
AINHOA CARBALLIDO RISCO
Directora Màster en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en
Doctoranda en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori
Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Marketing i comercialització; Turisme i territori
FRANCESC CASTRO CIRAC
Cofundador
Aborígens
Màster
en
Comunicació i Gastronomia
Universitat de Vic
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització
JOAN COLL RIBA
Soci Principal
Cultruta
Llicenciatura
en
Comunicació Audiovisual
Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització; Turisme i cultura
DELIA COLOMER BOSCH
Cap de Promoció de la Qualitat Agroalimentària
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-Generalitat de Catalunya
Llicenciatura
en
Farmàcia
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Tecnologia dels aliments i salud
LAIA ENCINAR PRAT
Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Educació
Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament:
Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía
JAUME FONT GAROLERA
Professor titular d'Anàlisi Geogràfica Regional a la
Universitat de Barcelona
Doctorat
en
Geografia i Història
Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització:
Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament:
Turisme i territori
XAVIER FONT URGELL
Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme
Diputació de Barcelona
Doctorat
en
Geografia
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Turisme i territori
MARCEL FORNS BERNHARDT
Director General
GEBTA
Màster
en
Dret Econòmic Internacional
Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament:
Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori
RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ
Fundador i Soci Director
Vivential Value
Llicenciatura
en
Administració i Direcció d'Empreses
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització; Turisme i territori
LLUC GUARRO SERRAHIMA
Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau
en
Economia
Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Innovació
LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO
Responsable Estratègia. Experta en turisme col·laboratiu
Ouishare
Diplomatura
en
Màrqueting
EADA Business School
Bloc temàtic/Departament:
Turisme i territori
DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA
Professor i Investigador de Turisme i Territori
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Geografia
Universitat de Barcelona
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Mobilitat, Planificació turística, Turisme i territori
Bloc temàtic/Departament:
Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori
ISABEL LUGO GENEROSO
Professora d'Història de la Gastronomia
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Història de l'Art
Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització:
Història de la cuina, Patrimoni gastronòmic
Bloc temàtic/Departament:
Cuina; Gastronomia; Turisme i territori
EVARIST MARCH SARLAT
Director
Naturalwalks
Llicenciatura
en
Biologia
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia; Turisme i cultura
JAUME MARÍN RABIOL
Freelance
Llicenciatura
en
B.A. Business Studies
Glasgow Caledonian University
Bloc temàtic/Departament:
Innovació; Marketing i comercialització
JOY NGO DE LA CRUZ
Investigadora
Fundación para la Investigacion Nutricional
Màster
en
Boston University School of Public Health
Master of Public Health
Bloc temàtic/Departament:
Tecnologia dels aliments i salud
GEMMA OÑA VIZCAINO
Tècnica en Seguretat Alimentària
SAIA, S.L.
Llicenciatura
en
Ciència i Tecnologia dels Aliments
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Restauració; Tecnologia dels aliments i salud
EUGENI OSÁCAR MARZAL
Director de Recerca
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni
Universitat de Barcelona
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització; Turisme i cultura
ROSA Mª PARADELL DURO
Directora de la Innovation Business Unit
i2cat Fundation
en
Telecomunicacions
Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Innovació
LLUIS PUJOL MARCO
Gerent
Saborea España
Llicenciatura
en
Ciències Econòmiques i Empresarials
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització
ANA REVENTÓS GIL DE BIEDMA
Communication strategy & planning
Own Business
Màster
en
Gestió Cultural
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització
JOAN RIBAS SERRA
Professor Associat
Fundació Alicia
Doctorat
en
Antropologia Social i Cultural
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia
DAMIÀ SERRANO MIRACLE
Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca
Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat
en
Geografia
Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització:
Enoturisme, Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament:
Turisme i cultura; Turisme i territori
MARTÍ TERÉS I RIOS
Conseller Delegat
Oleum Flumen
Màster
en
Direcció i Administració d'Empreses
Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Gastronomia
PATRICK TORRENT QUERALT
Executive Director
Agència Catalana de Turisme
Llicenciatura
en
Dret
Universidad Nacional de Educación a Distancia
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització