Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Informació Econòmica

Preu Màster de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

ALUMNES EXTRACOMUNITARIS:

Reserva de plaça: 800€

Preu Total (pagament únic sense incloure reserva de plaça): 5.375€ **

** Taxes UB no incloses en el preu del curs: 710€ aproximadament

ALUMNES COMUNITARIS:

Reserva de plaça: 800€

Preu Total (pagament únic sense incloure reserva de plaça): 4.757€ **

** Taxes UB no incloses en el preu del curs: 710€ aproximadament Consulta altres formes de finançament que t'oferim al CETT

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"