Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Perfil de sortida

  • Creadors i gestors de productes, esdeveniments i serveis turístics basats en el patrimoni culinari i gastronòmic.
  • Docents i investigadors especialitzats en els aspectes culturals, històrics i socials que contextualitzin l'alimentació, la gastronomia i el turisme gastronòmic.
  • Promotors experts en el patrimoni alimentari i gastronòmic del territori, vinculats a entitats públiques i a empreses privades.
  • Gestors d'empreses vinculades a la gastronomia capaços de crear ofertes gastronòmiques sòlides, innovadores i creatives, vinculades a la cultura i al territori.
  • Consultors, assessors i formadors interessats en incrementar culturalment el valor dels seus productes i serveis gastronòmics.
  • Professionals del màrqueting gastronòmic.