Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà
Import des de: 4757 €

Professorat

Direcció

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat Autònoma de Barcelona

Coordinació

ESTHER VELASCO FERREIRO

Professora CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

Professorat

JAUME ALCALDE BARALDES

Director Dígit, Enginyeria de Sistemes Audiovisuals
Llicenciatura en Belles Arts

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Gestió i Planificació de Projectes Empresarials UOC

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

GEMA BARCELÓ AGUILÓ

Senior Regulatory Manager Danone SA
Doctorat en Ciències Químiques Universitat de Barcelona

ANNA BOZZANO

Directora El Peix al Plat
Doctorat en Ciències del Mar Universitat Politécnica de Catalunya

ALBA CABALLÉ RIVERA

Cap de la Unitat de Gestió Territorial Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat Autònoma de Barcelona

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona

ALESSANDRA CAPPAI

Analyst Market Studies inAtlas
Doctorat en Urbanisme Universitat Politècnica de Catalunya

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Professora, Investigadora i Coordinadora Màster en Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat E-Tourism: Estratègies de Marketing i Comercialització Online CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en Doctoranda en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)

FRANCESC CASTRO CIRAC

Cofundador Aborígens
Màster en Comunicació i Gastronomia Universitat de Vic

JOAN COLL RIBA

Soci Principal Cultruta
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat Pompeu Fabra

MANEL COLMENERO LARRIBA

Propietari Ociovital.com
Màster en Gestió Cultural Universitat de Barcelona

DELIA COLOMER BOSCH

Cap de Promoció de la Qualitat Agroalimentària Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-Generalitat de Catalunya
Llicenciatura en Farmàcia Universitat de Barcelona

MARTA CONILL TETUÀ

Professora i Investigadora de Turisme i Cultura CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Innovació en la Gestió Turística Universitat de Barcelona

JOSEP DOLCET LLAVERIA

Director d'Escola Fundació Oficis de la Carn
Llicenciatura en Veterinària, especialitat de Bromatologia, Sanitat i Tecnologia dels Aliments Universidad de Zaragoza

JAUME FONT GAROLERA

Professor titular d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Universitat de Barcelona
Doctorat en Geografia i Història Universitat de Barcelona

XAVIER FONT URGELL

Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona

ALEXANDRA GEORGESCU PAQUIN

Coordinadora Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Museologia, Mediació i Patrimoni / Comunicació Université du Québec à Montréal / Université d'Avignon et des Pays de Vaucluse

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Fundador i Soci Director Vivential Value
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat de Barcelona

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Professor i Investigador de Turisme i Territori CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona

ENRIC LÓPEZ CARRILLO

Director Màster en Direcció d'Empreses Turístiques CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Pedagogia Universitat de Barcelona

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona

JOY NGO DE LA CRUZ

Investigadora Fundación para la Investigacion Nutricional
Màster en Boston University School of Public Health Master of Public Health

GEMMA OÑA VIZCAINO

Tècnica en Seguretat Alimentària SAIA, S.L.
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universitat de Barcelona

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Director de Recerca CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni Universitat de Barcelona

ROSA Mª PARADELL DURO

Directora de la Innovation Business Unit i2cat Fundation
en Telecomunicacions Universitat Politècnica de Catalunya

LLUIS PUJOL MARCO

Gerent Saborea España
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona

ANA REVENTÓS GIL DE BIEDMA

Communication strategy & planning Own Business
Màster en Gestió Cultural Universitat de Barcelona

JOAN RIBAS SERRA

Professor Associat Fundació Alicia
Doctorat en Antropologia Social i Cultural Universitat de Barcelona

DANIELE ROSSI

President Slow Food Barcelona
en

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona

XAVIER SUÑOL FERRER

Responsable de Projectes Estratègics Direcció de Turisme de l'Ajuntament Barcelona
Llicenciatura en Història Moderna Universitat de Barcelona

MARTÍ TERÉS I RIOS

Conseller Delegat Oleum Flumen
Màster en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Politècnica de Catalunya

FABRIZIA TOCCOLI

Investigadora IGCAT (International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism)
Doctorat en Comunicació Intercultural per a la Cooperació a l'Empresa Università degli Studi di Bergamo

ANNA TORRES DELGADO

Professora i Investigadora en Turisme Sostenible CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona

ÒSCAR UBIDE I MARCET

Gerent A. C. Mercat de la Boqueria
Posgrau en Direcció i Gestió de Mercats Municipals Universitat de Barcelona-IL3

WARD WIJNGAERT

CEO Associació de Campings de Girona
Grau en Turisme Universitat de Girona