Professorat
Coordinador
EMMA PLA
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials
(Universitat Autònoma de Barcelona)
CETT Consultors:
Consultora
Professors
GEMA BARCELÓ
Doctora en Ciències Químiques
(Universitat de Barcelona)
Aguas Font Vella y Lanjarón:
Coordinació Científic-Reglamentació
JAUME FONT
Doctor en Geografia
(Universitat de Barcelona)
Facultat de Geografia i Història-UB:
Professor Titular
ISABEL LUGO
Llicenciada en Història de l'Art
(Universitat de Barcelona)
Grup CETT:
Professora d'Història de la Gastronomia
JOAN RIBAS
Doctor en Antropologia
(Universitat de Barcelona)
Observatori de l'Alimentació - UB:
Professor Investigador
DAMIÀ SERRANO
Doctor per la Universitat de Barcelona
(Universitat de Barcelona)
MBA in Tourism Administration
(Canterbury University)
Laboratori de Turisme - Diputació de Barcelona:
Responsable
ANNA TORRES
Doctora per la Universitat de Barcelona
(Universitat de Barcelona)
EUHT CETT-UB:
Investigadora del Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori
Col.laboradors
LLUIS BOSCH
Institut del Paisatge Urbà-Ajuntament Barcelona:
Adjunt a la Presidència
ANNA BOZZANO
Institut de Ciències del Mar (CSIC):
Investigadora
JAUME BUSQUETS
Dptm. De Didàctica De Ciències Socials - Universitat de Barcelona:
CESAR CÁNOVAS
Diploma d'Extensió Universitària de Sommelier
(Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)
EHT - Grup CETT:
Professor
ENRIC CANUT
CCI Consultores Alimentarios:
Conseller Delegat
MAURICI CARBÓ
Lloret Turisme:
MANEL CASANOVAS
Turisme de Barcelona:
Responsable Programa Gastronomia
MERCÈ CIVERA
EUHT CETT-UB: Professora de Turisme i Gastronomia:
MANEL COLMENERO
Oci Vital-Foodwinetours:
Co-Director
ANGEL DÍAZ
Colònia Güell - Cripta Gaudí:
President
JOSEP DOLCET
Fundació Oficis de la Carn i Gremi de Barcelona de Xarcuters:
MONTSERRAT DOMÈNECH
Departament d'Agricultura, Ramadaria, Pesca, Alimentació i Mediambient-Generalitat de Catalunya:
Cap del Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària
CARLES GAIG
Restaurant Gaig i La Fonda Gaig:
Propietari / Xef
RAFAEL GONZÁLEZ
Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses
(Universitat de Barcelona)
Vivential Value:
Director Fundador
FERRAN JUBANY
Restaurant Can Jubany:
DANIEL LÓPEZ
Grup CETT - Professor de Cuina:
DAVID MORA
Emoturismo:
GEMMA OÑA
SAIA - Seguretat Alimentària:
Tècnica Consultora
EDUARD PADRÓ
Consultor en Patrimoni cultural i gastronòmic:
ANNA PARÉ
Nutresalut:
Directora
BLANCA RAIDO
Fundació Dieta Mediterrània:
Coordinadora científica
LLUÍS RIERA
Llicenciat en Ciència i Tecnologia de l'Alimentació
(Universitat Autònoma de Barcelona)
Llicenciat en Química
(Universitat Autònoma de Barcelona)
SAIA - Seguretat Alimentària:
Soci-director tècnic
MARTÍ TERÉS
Oleum Flumen - ARP Catalonia S. L.:
Conseller Delegat
LIDIA VAZQUEZ
Experta en seguretat alimentària: