Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Professorat

Coordinador

EMMA PLA
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat Autònoma de Barcelona)
CETT Consultors: Consultora

Professors

GEMA BARCELÓ
Doctora en Ciències Químiques (Universitat de Barcelona)
Aguas Font Vella y Lanjarón: Coordinació Científic-Reglamentació
JAUME FONT
Doctor en Geografia (Universitat de Barcelona)
Facultat de Geografia i Història-UB: Professor Titular
ISABEL LUGO
Llicenciada en Història de l'Art (Universitat de Barcelona)
Grup CETT: Professora d'Història de la Gastronomia
JOAN RIBAS
Doctor en Antropologia (Universitat de Barcelona)
Observatori de l'Alimentació - UB: Professor Investigador
DAMIÀ SERRANO
Doctor per la Universitat de Barcelona (Universitat de Barcelona)
MBA in Tourism Administration (Canterbury University)
Laboratori de Turisme - Diputació de Barcelona: Responsable
ANNA TORRES
Doctora per la Universitat de Barcelona (Universitat de Barcelona)
EUHT CETT-UB: Investigadora del Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori

Col.laboradors

LLUIS BOSCH
Institut del Paisatge Urbà-Ajuntament Barcelona: Adjunt a la Presidència
ANNA BOZZANO
Institut de Ciències del Mar (CSIC): Investigadora
JAUME BUSQUETS
Dptm. De Didàctica De Ciències Socials - Universitat de Barcelona:
CESAR CÁNOVAS
Diploma d'Extensió Universitària de Sommelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)
EHT - Grup CETT: Professor
ENRIC CANUT
CCI Consultores Alimentarios: Conseller Delegat
MAURICI CARBÓ
Lloret Turisme:
MANEL CASANOVAS
Turisme de Barcelona: Responsable Programa Gastronomia
MERCÈ CIVERA
EUHT CETT-UB: Professora de Turisme i Gastronomia:
MANEL COLMENERO
Oci Vital-Foodwinetours: Co-Director
ANGEL DÍAZ
Colònia Güell - Cripta Gaudí: President
JOSEP DOLCET
Fundació Oficis de la Carn i Gremi de Barcelona de Xarcuters:
MONTSERRAT DOMÈNECH
Departament d'Agricultura, Ramadaria, Pesca, Alimentació i Mediambient-Generalitat de Catalunya: Cap del Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària
CARLES GAIG
Restaurant Gaig i La Fonda Gaig: Propietari / Xef
RAFAEL GONZÁLEZ
Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (Universitat de Barcelona)
Vivential Value: Director Fundador
FERRAN JUBANY
Restaurant Can Jubany:
DANIEL LÓPEZ
Grup CETT - Professor de Cuina:
DAVID MORA
Emoturismo:
GEMMA OÑA
SAIA - Seguretat Alimentària: Tècnica Consultora
EDUARD PADRÓ
Consultor en Patrimoni cultural i gastronòmic:
ANNA PARÉ
Nutresalut: Directora
BLANCA RAIDO
Fundació Dieta Mediterrània: Coordinadora científica
LLUÍS RIERA
Llicenciat en Ciència i Tecnologia de l'Alimentació (Universitat Autònoma de Barcelona)
Llicenciat en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)
SAIA - Seguretat Alimentària: Soci-director tècnic
MARTÍ TERÉS
Oleum Flumen - ARP Catalonia S. L.: Conseller Delegat
LIDIA VAZQUEZ
Experta en seguretat alimentària: