Fotografia de: Professorat | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Universitat de Barcelona
Professorat
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Professorat

Direcció

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salud; Turisme i cultura; Turisme i territori

Professorat

FCO. JAVIER ALBARRACÍN CORREDOR

Soci Fundador Barcelona Halal Services
Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Humanitats Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

DIDAC ATZET LLAGOSTERA

Fundador i Director Pantera Produzione
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat de Vic

GEMA BARCELÓ AGUILÓ

Senior Regulatory Manager Danone SA
Doctorat en Ciències Químiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

ANNA BOZZANO

Directora El Peix al Plat
Doctorat en Ciències del Mar Universitat Politécnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Innovació en servei de sala, Innovació en sumilleria, Maridatges
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Sumilleria

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Directora Màster en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Doctoranda en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

FRANCESC CASTRO CIRAC

Cofundador Aborígens
Màster en Comunicació i Gastronomia Universitat de Vic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN COLL RIBA

Soci Principal Cultruta
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

DELIA COLOMER BOSCH

Cap de Promoció de la Qualitat Agroalimentària Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-Generalitat de Catalunya
Llicenciatura en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

PILAR DELGADO MESONERO

Responsable de Comunicació Casa Vicens Gaudí
Posgrau en Cultura i Comunicació Universitat de Barcelona

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Recerca en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

JAUME FONT GAROLERA

Professor titular d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Universitat de Barcelona
Doctorat en Geografia i Història Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

XAVIER FONT URGELL

Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARCEL FORNS BERNHARDT

Director General GEBTA
Màster en Dret Econòmic Internacional Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

ALEXANDRA GEORGESCU PAQUIN

Coordinadora Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Museologia, Mediació i Patrimoni / Comunicació Université du Québec à Montréal / Université d'Avignon et des Pays de Vaucluse
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Mediació, Patrimoni cultural, Patrimoni i creació artística
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Fundador i Soci Director Vivential Value
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i territori

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Innovació

JORDI HEREU BOHER

President IdenCity
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses ESADE
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO

Responsable Estratègia. Experta en turisme col·laboratiu Ouishare
Diplomatura en Màrqueting EADA Business School
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Professor i Investigador de Turisme i Territori CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Mobilitat, Planificació turística, Turisme i territori
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Història de la cuina, Patrimoni gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gastronomia; Turisme i territori

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Turisme i cultura

JAUME MARÍN RABIOL

Freelance
Llicenciatura en B.A. Business Studies Glasgow Caledonian University
Bloc temàtic/Departament: Innovació; Marketing i comercialització

JOY NGO DE LA CRUZ

Investigadora Fundación para la Investigacion Nutricional
Màster en Boston University School of Public Health Master of Public Health
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

GEMMA OÑA VIZCAINO

Tècnica en Seguretat Alimentària SAIA, S.L.
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Director de Recerca CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

ROSA Mª PARADELL DURO

Directora de la Innovation Business Unit i2cat Fundation
en Telecomunicacions Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Innovació

LLUIS PUJOL MARCO

Gerent Saborea España
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

AUGUSTO RAMOS MÉNDEZ

CEO SISMOTOUR SL.
Enginyer en Enginyer Industrial Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

ANA REVENTÓS GIL DE BIEDMA

Communication strategy & planning Own Business
Màster en Gestió Cultural Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN RIBAS SERRA

Professor Associat Fundació Alicia
Doctorat en Antropologia Social i Cultural Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

MARTÍ TERÉS I RIOS

Conseller Delegat Oleum Flumen
Màster en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

PATRICK TORRENT QUERALT

Executive Director Agència Catalana de Turisme
Llicenciatura en Dret Universidad Nacional de Educación a Distancia
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

CRISTINA TRUJILLANO PONS

Manager&Founder EXPERIENCES Menorca
Llicenciatura en Geografia, Planificació Territorial Universitat de Barcelona

ÒSCAR UBIDE I MARCET

Gerent A. C. Mercat de la Boqueria
Posgrau en Direcció i Gestió de Mercats Municipals Universitat de Barcelona-IL3