Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Especialització dins de Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2024
 

Especialitza't en gestió del turisme cultural i natural!

Amb l’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural aprendràs els aspectes més rellevants de la gestió i la innovació vinculades al patrimoni cultural i natural d’un territori per crear i promocionar projectes turístics memorables.

Al CETT-UB volem donar solució a les dificultats que travessa actualment el sector turístic cultural. Aquestes dificultats estan produïdes per canvis en els hàbits de consum, la digitalització, la sostenibilitat i la forta competència entre les diferents destinacions turístiques.

Per respondre a aquesta nova realitat, les organitzacions i les destinacions turístiques han d’incorporar especialistes en la innovació i creació de productes turístics, capaços de posar en valor els seus recursos patrimonials naturals i culturals.

Dona resposta a aquests reptes innovant amb els recursos del patrimoni cultural i natural

Gràcies als coneixements i habilitats adquirits en aquest màster:

 • Crearàs relats atractius per promocionar els diferents tipus de patrimoni cultural i natural.
 • Aprendràs els aspectes més rellevants de la innovació aplicada a la gestió de recursos patrimonials, gràcies a una formació científica, tecnològica i de gestió.
 • Coneixeràs totes les eines per a la promoció i comunicació de productes turístics culturals i naturals.
 • Aprofundiràs en tècniques com l’storytelling, els recursos de mediació com la museografia interactiva, o fins i tot l’edutainment, una nova manera d’aprenentatge que combina educació i entreteniment.
 • Aprendràs aspectes com la inclusió per dissenyar experiències aptes per a tots els públics.
 • Integraràs la sostenibilitat com a pilar indiscutible del desenvolupament turístic.

Converteix-te en un agent turístic i descobreix com impulsar i promoure el món del patrimoni, els recursos culturals i naturals, i dissenya experiències memorables que s’ajustin a les necessitats dels nous viatgers!

Tria la modalitat que més s'adapta a tu

Ens adaptem a tu i a les teves necessitats personals i professionals. Per això t’oferim programes en dues modalitats: una presencial, al Campus CETT-UB, i una Live Online, on podràs seguir les classes a través d’un streaming en directe des d’allà on estiguis.

Modalitat Presencial
 • L’especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural s’ofereix en modalitat presencial, en un horari que fa possible compatibilitzar la formació amb el teu desenvolupament laboral.
 • Vindràs a classe al campus CETT, gaudiràs d’instal·lacions modernes i especialitzades, i compartiràs aula i networking amb els docents i la resta d’estudiants.
 • Faràs visites a empreses referents del sector per conèixer les tendències i la seva realitat.
 • Realitzaràs activitats fora de l’aula de team building i networking (amb el sector i amb els companys) que formen part del currículum acadèmic.
 • També faràs activitats de treball col·laboratiu i cooperatiu.
 • Tindràs accés al campus virtual.
 • Gaudiràs de classes magistrals i metodologies actives com estudis de casos, Learning by Doing, reptes, demostracions, etc. També faràs activitats de grup i individuals.
 • Podràs participar en activitats com Master Classes, taules rodones o Observatoris CETT.
 • Tindràs a la teva disposició tutories amb els teus professors i coordinadors.
 • Gaudiràs de tots els serveis de suport que tenen els alumnes del CETT (orientació laboral, bossa de treball i pràctiques, entre moltes altres).

*Els estudiants que trien l’opció presencial, en cas de justificació i avisant amb antelació, poden assistir a alguna classe en modalitat Live Online

modalitat presencial
Modalitat Live Online

Amb la modalitat Live Online podràs assistir a les classes en directe, connectant-te amb el teu ordinador des d’on tu vulguis, a través del nostre campus virtual aquells dies en els que no puguis assistir presencialment, amb prèvia comunicació i acceptació al moment de l’admissió. A més,

 • Les aules estan preparades per oferir-te la millor experiència immersiva per a que et sentis com a l’aula amb la resta dels teus companys:
  • So i vídeo d'alta qualitat, connexió wifi, etc.
  • Classes magistrals i metodologies actives com estudis de casos, learning by doing, reptes, etc.
  • Participaràs en totes les activitats de grup i individuals.
  • Tindràs a la teva disposició tutories amb els teus professors i coordinadors.
 • Si vols, podràs participar en les activitats presencials de team building i networking que es fan fora de l’aula. Són moments per entrar en contacte amb els companys i amb els professionals del sector.
 • Podràs participar presencialment (si vols) o en streaming (si es realitza en aquest format) a activitats com Master Classes, taules rodones, Observatoris CETT, així com a visites puntuals al sector.
 • Gaudiràs de tots els serveis de suport que tenen els alumnes del CETT (orientació laboral, bossa de treball i pràctiques, entre moltes altres).
Live Online
Un nou Turisme,

CETT-UB, quatre estrelles al QS Stars

El CETT-UB obté quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds (QS), empresa britànica de referència especialitzada en l'anàlisi d'institucions d'educació superior a tot el món. La millor qualificació (cinc estrelles) correspon a les categories d’Ensenyament (Teaching) i Empleabilitat (Employability).

Un màster i tres especialitats

Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural és una especialitat del Màster Universitari en Innovació de la Gestió Turística. Aquest màster disposa de tres itineraris d'especialització que et permetran aprofundir en diferents àrees segons els teus interessos i motivacions. Gràcies a aquestes especialitats aconseguiràs un perfil professional molt més competitiu i els coneixements necessaris per a afrontar els diferents reptes als que s'enfronten empreses i destinacions turístiques per a crear i llançar productes.

Per què estudiar gestió cultural?

Amb aquesta especialitat coneixeràs els aspectes més rellevants de la innovació aplicada a la gestió dels recursos patrimonials. Adquiriràs una formació científica, tecnològica i de gestió sobre el turisme cultural i la seva relació amb el patrimoni cultural i natural.

Gràcies a l’especialitat en gestió del patrimoni cultural i natural, entendràs el concepte de patrimoni com una oportunitat per a la innovació i la creativitat a través de la seva valorització.

Així mateix, comprendràs la mediació com el conjunt d'estratègies per apropar el patrimoni cultural i natural al visitant, al mateix temps que amb l'assignatura sobre experiències museogràfiques sabràs contribuir a la diferenciació didàctica del patrimoni en un sector molt competitiu i dinàmic.

INNOVA EN CULTURA PER PRESERVAR EL FUTUR

 • Crearàs una cultura d’innovació: coneixeràs les característiques dels processos d’innovació per incorporar-les a la teva cultura de treball. Tot això t’orientarà cap al desenvolupament i la valorització de nous productes, serveis i projectes turístics basats en un ús sostenible dels recursos patrimonials, culturals i naturals.
 • Podràs crear experiències innovadores i disruptives: combinant les eines de transformació digital i les últimes tendències del sector com la museografia digital, la virtualització o la creació d’experiències immersives en els productes turístics associats a la cultura, i la nova cultura de l’oci.
 • Dissenyaràs i comunicaràs experiències memorables diferencials: gràcies als continguts orientats al disseny, la comercialització i la comunicació d’experiències disruptives basades en l’storytelling i l’storydoing.
 • Formaràs part de la nova generació de líders turístics: l’especialitat del Màster et proporcionarà les hard i les soft skills necessàries per innovar en la gestió turística, perquè puguis donar resposta als objectius i els reptes del sector en els àmbits del patrimoni cultural i natural.
 • Design thinking o el visitor journey: són eines amb les quals desenvoluparàs les teves competències creatives i de treball en equip, al mateix temps que aplicaràs els coneixements adquirits.
 • Aprendràs a prendre decisions clau: adquiriràs coneixements actualitzats per entendre les relacions entre el sector cultural i la gestió dels recursos naturals amb el sector turístic.
 • Aprendràs a integrar la cultura i els recursos naturals com a elements territorials diferencials, cosa que et proporcionarà les nocions clau per a la presa de decisions en la gestió turística davant de contextos dinàmics i incerts.
 • Escolliràs un sector amb futur: formar-te en aquest sector t’assegurarà una carrera professional d’èxit. La majoria dels nostres estudiants troben feina un cop acaben el Màster o promocionen dins la seva organització o empresa.

APRENDRÀS DIRECTAMENT DELS PROFESSIONALS

 • Et formaràs amb els millors: el Màster compta amb un claustre docent únic, amb una reputada i sòlida trajectòria tant professional com acadèmica. A més, hi participen col·laboradors en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi.
 • Adquiriràs una visió holística del sector: els continguts del curs, les visites a empreses, les activitats formatives del CETT-UB, els seus professors i els col·laboradors que visiten l’aula, farà que adquireixis una visió integral del turisme i els seus efectes en el territori.
 • Participaràs activament en activitats transversals del sector com les sessions de soft skills, el CETT Smart Tourism Congress Barcelona, l’Observatori de Turisme del CETT-UB, el seminari “Contemporary Issues in Tourism” o el CETT Talent.
 • Aplicaràs els teus coneixements en casos reals: podràs posar en pràctica els coneixements adquirits participant en projectes amb institucions partners del CETT-UB com l’Organització Mundial de Turisme, l’Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona.
 • Percebràs el sector de prop: el Màster inclou multitud de visites experiencials a empreses, institucions, organitzacions i destinacions turístiques.
 • Algunes de les institucions que col·laboren amb el Màster aportant la seva experiència són la Casa Vicens, la Fundació La Pedrera, així com Casa Batlló, obres emblemàtiques de Gaudí declarades Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO; l’Agència Catalana de Turisme; l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, la Creative Tourism Network; el recinte modernista Sant Pau, també declarat Patrimoni Mundial, el Centre de Cultura i Memòria El Born, o la Fundació Mas Miró de Mont-roig, entre altres.
 • Crearàs i enfortiràs una xarxa professional única (networking): el contacte amb experts del sector turístic i amb els teus companys de classe et permetrà crear una xarxa pròpia a escala nacional i internacional, que t’ajudarà a promoure la teva carrera professional. Així mateix, la xarxa única d’Alumni CETT et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector presents a tot el món.
 • Algunes de les empreses on els nostres estudiants han fet pràctiques són: la Direcció General de Turisme de Catalunya, la Tourism Network, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entre d’altres.

UN PROGRAMA ÚNIC A LA TEVA MIDA

 • Una titulació oficial única: és l’únic Màster Universitari d’Innovació de Gestió Turística atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT, reconegut acadèmicament dins i fora d’Espanya, que a més et donarà accés als estudis de doctorat.
 • Podràs fer una triple especialització, si ho vols, combinant les tres especialitats del Màster: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural, Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic, i Gestió Turística de les Destinacions Urbanes. Informa-te’n sense compromís!

DUES VIES PER AL TEU DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL

 • Orientació a la investigació: és l’únic màster que ofereix una base d’investigació, que es fonamenta en l’àmplia trajectòria dels Grups de Recerca del CETT i en la seva producció científica. Hauràs de cursar dues assignatures orientades a la investigació.

 • Orientació professional: el Màster et permet fer pràctiques curriculars i extracurriculars. Si optes per les pràctiques, coneixeràs diferents propostes turístiques i models de negoci on podràs aplicar els coneixements adquirits en empreses líders del sector. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per al desenvolupament d’aquestes pràctiques.

Què en pensen els nostres estudiants de màster del CETT?

Ilaria Coribello
Vaig triar aquest màster pel seu enfocament pràctic

Ilaria Coribello

Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística, Especialidad Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Quins objectius aconseguiràs amb l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural?

L’objectiu general de l’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural és formar-te professionalment com a especialista amb coneixements en innovació per prendre decisions estratègiques en organitzacions, institucions, empreses i destinacions turístiques vinculades al patrimoni cultural i natural.

Volem aportar els coneixements necessaris perquè puguis coordinar els diferents agents turístics, públics i privats, implicats en la comercialització i la comunicació de les destinacions i els tipus de turisme cultural i crear destinacions turístiques de valor diferencial.

Els objectius específics que es plantegen són:

 • Aportar un perfil professional capaç d'intervenir en les diferents fases de la mediació didàctica del patrimoni i la seva aplicació en el sector turístic.
 • Interioritzar coneixements sòlids relacionats amb els processos d’innovació i disrupció en l’àmbit de la gestió turística del patrimoni cultural i natural.
 • Aprendre les competències per a l’organització d’equips de caràcter multiprofessional que desenvolupin projectes adreçats a l’ús i la promoció del patrimoni cultural i natural, des de l’òptica del turisme cultural.
 • Apropar els coneixements propis de la metodologia científica, per aplicar correctament les eines d’investigació.
 • Dotar-te d’unes bases suficients per entendre tots els processos que formen part de l’R+D+I en turisme. Integrar tots els aspectes interdisciplinaris de la investigació i del disseny de productes i serveis turístics innovadors.
 • Aportar els instruments i les tècniques per a l’anàlisi i el diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector turístic i cultural.
 • Proporcionar les eines perquè puguis formular estratègies innovadores i creatives per garantir la competitivitat i la sostenibilitat del sector.

Quines competències adquiriràs amb aquesta especialitat?

 • Comprendre els principis del turisme i la gestió cultural,així com la importància del seu impacte sociocultural i mediambiental.
 • Comprendre la destinació turística com un sistema integral on interaccionen multitud de variables i factors.
 • Dissenyar activitats innovadores, així com promoure i divulgar possibilitats turístiques basades en els recursos patrimonials culturals i naturals.
 • Integrar els recursos culturals i naturals en la planificació territorial usant criteris sostenibles.
 • Elaborar documents i mitjans interpretatius per dissenyar projectes de turisme cultural i realitzar material informatiu i de divulgació, així com publicacions perquè el públic conegui, comprengui i valori el patrimoni.
 • Impulsar activitats per a la promoció turística del patrimoni cultural i natural.
 • Desenvolupar i aplicar mètodes i instruments innovadors de gestió de les organitzacions turístiques i patrimonials.
 • Analitzar i avaluar el potencial turístic dels recursos culturals i del territori, per al disseny de productes, serveis i projectes innovadors.
 • Treballar en equip i en ambients multiculturals.

Other_

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Centre de recursos

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Recepció

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules

Itinerario general

El Màster consta d’un primer bloc d’assignatures comunes en les tres especialitats, cosa que permet establir les bases del concepte d’innovació aplicat al sector turístic. En un segon bloc faràs les assignatures pròpies de l’especialització.

itinerario del master con sus especialidades

L’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural es focalitza en la innovació aplicada a la gestió turística del patrimoni cultural i natural, per dinamitzar un territori a través del vincle entre el turisme i els seus recursos patrimonials tangibles i intangibles.

El conjunt d’assignatures et permetrà entendre la relació entre la cultura, la natura i el turisme, com a elements clau de l’oci del segle xxi. Una relació que requereix la incorporació de criteris innovadors, sostenibles i inclusius com a elements estratègics per diferenciar-se en un entorn competitiu i dinàmic.

Durada

El pla d’estudis del Màster Universitari d’Innovació de la Gestió Turística en qualsevol de les seves especialitats té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

Entrega del Treball Final de Màster: durant el mes de juny o setembre de cada període acadèmic.

Empresaris, professionals, emprenedors i titulats universitaris

El Màster es dirigeix a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en els seus coneixements de gestió, direcció i innovació aplicats al desenvolupament turístic i la valorització del patrimoni cultural i natural. Persones que vulguin donar resposta als nous camins que estan sorgint en el món de la cultura, la gestió dels recursos naturals i el turisme.

Més enllà de graduats en turisme, el màster es dirigeix a estudiants finalitzadors en altres àmbits de les ciències socials o humanitats, així com disciplines properes a la gestió del territori com geografia, urbanisme o ciències ambientals.

També es dirigeix a professionals en actiu que necessiten preparar-se per als reptes i tendències que presenta el turisme. Especialment, a tècnics en turisme que, a causa de la seva evolució professional, no han tingut l’ocasió d’estudiar aquesta disciplina en el seu moment:

 • Tècnics i professionals que exerceixin càrrecs de gestió: Professionals del sector que necessiten actualitzar els seus coneixements i competències professionals, i conèixer les últimes tendències i eines que afecten l’àmbit de la seva especialització professional.

 • Empresaris i propietaris de negocis turístics: Empresaris i propietaris que volen conèixer més profundament les estratègies, les tècniques i els instruments per a la gestió turística, aplicant la cultura de la innovació.

 • Emprenedors: Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en aquest sector, coneixent abans les claus d’èxit i els seus riscos, i aprofundint en els diferents àmbits de la innovació en la gestió.

 • Titulats universitaris: Persones amb titulació universitària que volen enfocar la seva carrera professional i ampliar els seus contactes professionals en el sector turístic.

Masters 2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Jardí

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Passadís 

Àmbits professionals

Quan acabis els teus estudis podràs desenvolupar la teva carrera professional en:

 • Empreses turístiques especialitzades en temes culturals
 • Organismes turístics com oficines de turisme, patronats, ajuntaments, consells comarcals i diputacions
 • Espais culturals d’ús turístic com museus, centres d’interpretació, parcs culturals, etc.
 • Espais naturals com parcs naturals, aules de natura i ecomuseus
 • Associacions turístiques
 • Fundacions culturals
 • Consultories turístiques i culturals
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

Sortides professionals

Les principals sortides professionals dels nostres estudiants d’aquest Màster són:

 • Gestor de turisme cultural
 • Gestor cultural
 • Intèrpret del patrimoni
 • Dinamitzador de turisme cultural
 • Guia d’espais culturals i naturals
 • Expert i intèrpret turístic en l’àmbit de la cultura i el patrimoni
 • Creador de contingut
 • Responsable de departaments de cultura i gestió de recursos naturals amb finalitats turístiques
 • Consultor, assessor i formador
 • Emprenedor en els àmbits de la gestió turística dels recursos patrimonials culturals i naturals
 • Docent i investigador
 

Com és la metodologia del màster d'Innovació en la Gestió Turística?

El nostre sistema d’aprenentatge està pensat per ajudar-te a analitzar i reflexionar sobre els diferents aspectes que afecten la innovació en l’àmbit turístic i garantir-te una presa de decisions d’acord amb les realitats dinàmiques del sector.

Al llarg del curs, participaràs de manera activa en els diferents reptes proposats per docents i professionals del sector perquè busquis solucions específiques a problemes concrets dels diferents tipus de negocis, organitzacions i destinacions turístiques.

El Màster es configura en mòduls temàtics, desenvolupats mitjançant sessions de treball presencials, de caràcter teoricopràctic. A més, durant el curs participaran a classe professionals i directius en actiu, que et proporcionaran diferents i enriquidors punts de vista.

El nostre sistema d’aprenentatge es basa en: Casos d’estudi

Visitaràs diferents organitzacions i empreses de Barcelona, rellevants per la seva gestió innovadora dels recursos i les destinacions. Així, amb l’ajuda dels mateixos responsables o directius dels projectes, aprendràs i aplicaràs els conceptes adquirits.

ABR
Aquesta metodologia d’estudi es fonamenta en l’aprenentatge basat en reptes **(ABR). **Durant el curs hauràs de donar resposta a reptes plantejats per docents o organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB.

Així, aportaràs una solució concreta per a un entorn real. Empreses turístiques i administracions públiques han format part dels desafiaments als quals han hagut de donar resposta els nostres estudiants.

ABP
Amb l’aprenentatge basat en projectes (ABP), tractaràs projectes transversals que donen resposta a un problema concret real del sector turístic. D’aquesta manera, desenvoluparàs competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític, aplicades en un entorn de treball real. .

Avaluació

El Màster no té exàmens finals. L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del programa, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.

Detall del programa de l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Crèdits totals del màster: 60 ECTS (European Credit Transfer System)

Codi Assignatures* Tipus Crèdits
540041 Innovació en productes i serveis Obligatòria 6
540042 Màrqueting estratègic i operatiu Obligatòria 3
540043 Comercialització i comunicació del turisme Obligatòria 3
540004 Instruments d'organització i gestió del turisme Obligatòria 6
540044 Claus interpretatives del patrimoni cultural Obligatòria d'Especialitat - GTPCN 3
540045 Claus interpretatives del patrimoni natural Obligatòria d'Especialitat - GTPCN 3
540035 Mediació humana en espais patrimonials Obligatòria d'Especialitat - GTPCN 3
540036 Experiències museogràfiques i digitals Obligatòria d'Especialitat - GTPCN 6
540050 Pràcticum Optativa 9
540051 Processos i tècniques per a l'emprenedoria en turisme Optativa 9
540007 Treball final de màster TFM 12

Treball final de màster

L’assignatura Treball Final de Màster (TFM) (12 ECTS) és la culminació de l’aprenentatge del Màster, on es reflecteixen les competències que hagis adquirit, així com la seva aplicació i desenvolupament. Es tracta d’un treball d’aplicació empresarial i/o acadèmica. En aquest treball, segons els teus interessos i motivacions professionals, aprofundiràs en algun aspecte de l’especialització escollida.

Per aconseguir la titulació de Màster és imprescindible superar aquesta assignatura integradora. Així, el TFM és un instrument per formar els nostres estudiants en l’anàlisi de problemàtiques i fets turístics mitjançant els mètodes d’investigació a partir de la identificació i utilització de diferents variables, a més de ser l’instrument per a l’avaluació de les competències del Màster amb una perspectiva globalitzadora.

El desenvolupament del TFM es realitza individualment. Hauràs de realitzar un treball propi amb la tutorització d’un professor i podràs escollir entre tres tipologies:

 • Projectes d’investigació aplicada vinculats als Grups d’Investigació del CETT-UB.
 • Projectes d’aplicació professional plantejats per empreses i/o institucions col·laboradores.
 • Plans d’empresa o business plan per al desenvolupament d’idees de negoci.

Cada estudi és únic i necessita un tractament i una atenció diferencial adequats als seus objectius i temàtica, i on el criteri del tutor marcarà la teva pauta a seguir com a estudiant.

Pràctiques a empreses i institucions de primer nivell

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Obté un títol oficial

En finalitzar aquest màster, obtindràs una Titulació Oficial de la Universitat de Barcelona: Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística.

Codi 4313084 en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri d'Educació i Formació Professional del Govern d'Espanya.

Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).

També podràs fer una Doble o Triple Especialització: el fet de cursar el Màster et permetrà realitzar, si ho vols, una segona i tercera especialitat dins el programa que apareixerà en una titulació oficial. Però només podràs realitzar una especialització per any, sempre respectant els períodes d’impartició.

 

Coneix al professorat de l'especialització en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Professorat

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Humanitats Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor, Investigador i Director de Recerca CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

DINAH ROSA BROMBERG ANIYAR

Consultora Tactile Studio
Màster en Planificación Integral para el Desarrollo del Turismo Universidad del Zulia, Venezuela
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Professora, Investigadora i Directora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologies emergents i eines digitals; Turisme i territori

OSCAR CASANOVAS IBAÑEZ

Professor, Investigador i Director Acadèmic Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Dret Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Política turística, Dret turístic, Mercat laboral turístic, Governança
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

FRANCESC CASTRO CIRAC

Cofundador Aborígens
Màster en Comunicació i Gastronomia Universitat de Vic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN COLL RIBA

Soci Principal Cultruta
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

LEILA DWORKIN

Coordinadora i Directora de Projectes Laberint Cultura SCCL
Màster en Cultura Històrica i Comunicació Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

XAVIER FONT URGELL

Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARCEL FORNS BERNHARDT

Director General GEBTA
Màster en Dret Econòmic Internacional Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

MARIA PILAR GARCÍA FUERTES

Directora Museu del Ferrocarril de Catalunya
Doctorat en Geografia i Història Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Fundador i Soci Director Vivential Value
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Innovació

LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO

Responsable Estratègia. Experta en turisme col·laboratiu Ouishare
Diplomatura en Màrqueting EADA Business School
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Director del Grup de Recerca TURCIT. Professor, Investigador i Coordinador del Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística de les Destinacions Urbanes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Mobilitat, Planificació turística, Turisme i territori
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

SUSANNA IZQUIERDO FERNANDEZ

Tècnica d'ús públic i educació ambiental Fundació Catalunya-La Pedrera
Llicenciatura en Ciències Ambientals Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

ELENA JUNCOSA VECCHIERINI

Directora Fundació Mas Miró
Màster en Museologia i Gestió del Patrimoni Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Turisme i cultura

JAUME MARÍN RABIOL

Freelance
Doctorat en B.A. Business Studies Glasgow Caledonian University
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

CARME MIRÓ ALAIX

Responsable del Pla Bàrcino Servei d'Arqueologia de Barcelona - ICUB
Llicenciatura en Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Professor, Investigador i Director de la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Sociedad de la Información y del Conocimientoció Universitat Oberta de Catalunya-UOC
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Turisme gastronòmic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salut; Turisme i cultura; Turisme i territori

LLUIS PUJOL MARCO

Gerent Saborea España
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

AUGUSTO RAMOS MÉNDEZ

CEO SISMOTOUR SL.
Enginyer en Enginyer Industrial Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

ANA REQUEJO ALONSO

Museòloga i experta en tecnologies aplicades al patrimoni Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia i Història Universidad de Santiago de Compostela
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

CONXA RODÀ DE LLANZA

Co-Directora del Postgrau d'Estratègia Digital per a Organitzacions Culturals Universitat Oberta de Catalunya_Museu Nacional d'Art de Catalunya
Llicenciatura en Filosofia i Lletres, especialitat de Filologia Hispànica Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

XAVIER ROGET PADROSA

Cap de Direcció Territorial Diputació de Barcelona
Enginyer en Enginyer Tècnic Forestal
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

RAMON SERRAT MULÀ

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB
Àmbit d'especialització: Gestió turística local, Paisatge i patrimoni, Turisme urbà
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

ALBERT SIERRA REGUERA

Responsable de Noves Tecnologies Agència Catalana del Patrimoni
Llicenciatura en Geografia i Història Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

PATRICK TORRENT QUERALT

Executive Director Agència Catalana de Turisme
Llicenciatura en Dret Universidad Nacional de Educación a Distancia
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

ESTHER VELASCO FERREIRO

Professora, Investigadora i Directora Acadèmica del Grau de Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Marketing UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Organització d'esdeveniments
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

RICARDO IGNACIO YUSIM

Professor i Investigador Universidad Politécnica de Valencia
Doctorat en Arquitectura, Edificació urbanística i Paisatge Universidad Politécnica de Valencia
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

 • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

  • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
  • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
  • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
 • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

 • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

 • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

 • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Masters 2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Jardí

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Aules

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Passadís 

 • Descompte a la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant de CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Residència Àgora BCN

Els espais d'aprenentatge

Al CETT apostem per crear un context d’aprenentatge que consolidi el model formatiu propi, amb recursos d’alt valor afegit orientats a la vivència, l’experimentació, el fet de compartir i l’aprenentatge, en un Campus únic.

El nostre alumnat disposa de diversos espais polivalents d’aprenentatge: l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció, entre d’altres.

A més, si ets un estudiant internacional, també disposaràs de l'Oficina de Relacions Internacionals que t'ajudarà i assessorarà amb els tràmits que necessitis.

Instal·lacions CETT

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

 • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
 • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
 • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals

 • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
 • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
 • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

 • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
 • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
 • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
 • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
 • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

 • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
 • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
 • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
 • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

 • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
 • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
 • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
 • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

 • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
 • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
 • Seguiment de les candidatures presentades.
 • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

A més, des de Career Services t'ajudaran a trobar i gestionar les pràctiques curriculars i extracurriculars que més s'adaptin a tu.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

 • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
 • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
 • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.

Residència Àgora BCN

Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants, la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Com a alumne de qualsevol de les nostres titulacions gaudiràs de descomptes exclusius perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Pregunta'ns sense compromís!

agora

Hotel Alimara

Com a part de les nostres empreses d'aplicació comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l'Hotel Alimara. Situat al peu de la serra de Collserola i dins del propi Campus CETT, en ell tant tu com els teus familiars podreu gaudir d'avantatges i descomptes.

Hotel Alimara

 

Volem formar els millor professionals

Per això, el perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants de l'especialització en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural és:

 • Tenir ganes d’entrar en un sector dinàmic, on es valoren la capacitat d’adaptació, la flexibilitat, l’empatia i la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.
 • Tenir un alt sentit ètic.
 • Ser crític i amb capacitat reflexiva.
 • Tenir habilitats organitzatives i analítiques.

Consulta el preu de l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural

EstudiantsReserva de PlaçaMatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**

Estudiants Extracomunitaris

1.100 €900 €710€5.150 €7.860 €

Estudiants Comunitaris

1.100 €900 €710€4.455,25 €7.165,25 €

*Aquest import correspon al perentatge que l'alumne d'un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis acadèmics a la Universitat de Barcelona i es paga al mateix temps que la matrícula. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els preus i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Housing

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"

Què necessito per accedir al Màster?

Es pot accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat amb les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment d'aquelles focalitzades en l'àmbit del sector turístic.

El Màster disposa d'una oferta d'assignatures dissenyades exclusivament per adequar-se a les necessitats específiques dels potencials estudiants com a complements de formació.

Els candidats que no procedeixen de les titulacions mencionades anteriorment hauran de realitzar complements de formació, cursant una assignatura específica de "Fonaments de l'activitat turística" (6 ECTS), amb la finalitat de reconèixer la dinàmica del turisme en la societat actual, el seu desenvolupament i tendències, i distingir les principals operacions i actors en les activitats turístiques: destins, intermediació, transport i allotjament.

El procediment per a l'admissió a la titulació pot consultar-se en l'apartat corresponent d'Informació d'accés als estudis.

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El nostre equip d'orientació respon

Alexandra Miquel

Orientació de Màsters i Postgraus

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus

Descarrega PDF