Fotografia de: Introducció | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

En l’especialització en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB descobriràs com posar en valor els recursos patrimonials d’un territori.

2018 va ser l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, una iniciativa mitjançant la qual es va evidenciar la necessitat de formar un nou tipus d’especialista: el mediador didàctic del patrimoni. En aquest context, aquest màster sorgeix com una formació clau en què aprendràs a crear relats atractius per promocionar els diversos tipus de patrimoni cultural i natural tant en l’àmbit de l’storytelling com en el dels recursos de mediació (museografia interactiva, possibilitats de l’edutainment, etc.). El màster posa l’accent en aspectes com la inclusivitat (dissenyar experiències aptes per a tots els públics) i la innovació en els models de gestió turística actuals (introduir la sostenibilitat de manera transversal, utilitzar una bona analítica de marketing, estar al dia de les noves estratègies de comercialització online, etc.).

Aproxima't, com a agent turístic, als del món del patrimoni i de la cultura i dissenya relats turístics increïbles que s'ajustin a les necessitats dels nous viatgers!

Principals característiques del programa:

És una formació semipresencial i modular, amb un mes de classes pràctiques i entitats relacionades amb la gestió turística del patrimoni cultural i natural, perquè visquis l’experiència i treguis el màxim partit del Màster.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi (3 hores de sessions a temps reali 15 hores d’estudi dirigit setmanals), segons les teves necessitats.

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona.