Fotografia de: Accés i matrícula | Innovació en Cuina Responsable

Universitat de Barcelona
Accés i matrícula

Accés i matrícula

Especialització dins de Màster Oficial en Gastronomia Sostenible
Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Una uniformitat en els coneixements base de l’alumnat del Màster de Gastronomia Sostenible permet avançar més ràpidament en la transformació de conceptes més innovadors i específics que donen valor a la formació.

Per accedir al Màster, et recomanem les següents habilitats:

  • Tenir ganes de treballar en equip, de manera col·laborativa i amb empatia.
  • Tenir sensibilitat pel que fa als temes relacionats amb la sostenibilitat, en un sentit ampli.
  • Ser curiós, crític i amb capacitat reflexiva.
  • Posseir habilitats analítiques i organitzatives.
  • Tenir un nivell d’idiomes acceptable, imprescindible per formar-te i estudiar el sector a escala internacional.
  • Disposar de coneixements en gestió, i recomanable, en empreses gastronòmiques en un sentit ampli.
  • Acreditar uns coneixements bàsics de cuina.
  • Tenir un mínim de dos o tres anys d’experiència laboral, si és possible.

Podràs accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les anteriors diplomatures i llicenciatures en l’adaptació a l’EEES.

Els candidats que no procedeixin de les titulacions mencionades anteriorment hauran de cursar els complements de formació.

Complements de formació
Amb els complements de formació definits al Màster es pretén garantir que els estudiants no provinents d’estudis de l’àmbit de l’empresa tinguin un coneixement bàsic del concepte, l’estructura i les particularitats dels aspectes vinculats al màrqueting i a la gestió econòmico-financera en l’àmbit de l’hospitalitat.

A continuació, s’estableixen els complements de formació que hauran de realitzar els estudiants segons la titulació prèvia adquirida:

Complements de formació

L'estudiant haurà de cursar complements de formació en funció de la seva formació prèvia fins a un màxim de 15 ECTS.

La finalitat d'aquesta formació complementària és garantir un nivell competencial d'entrada equivalent al que posseeixen l’alumnat que ha acabat els estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o afins, referent al coneixement dels negocis gastronòmics i les tècniques culinàries.

La selecció dels complements de formació necessaris per a cada estudiant tindrà en compte les competències de la seva titulació d'origen i la seva relació amb les competències del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o afins. La superació d'aquests complements de formació serà un requisit necessari per a la consecució del títol. Segons la titulació d'accés, s'identificarà el conjunt de complements de formació a cursar.

A continuació, s'estableixen els complements de formació que hauran de realitzar els estudiants en funció de la titulació prèvia adquirida:

  • Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (o afins)

    • No es requereixen complements de formació
  • Grau de ciència i tecnologia dels aliments

    • Fonaments de gestió econòmica i financera (6 ECTS)
  • Grau de nutrició i dietètica humana

    • Fonaments de gestió econòmica i financera (6 ECTS)
    • Organització Culinària i direcció d'operacions (6 ECTS)
  • Grau d'Enginyeria Alimentària, Grau en Ciències Ambientals, Grau en Direcció Hotelera

    • Sistemes i processos de producció culinària (6 ECTS)
    • Tècniques i elaboracions culinàries (6 ECTS)
  • Grau en Turisme, Grau en Economia, Grau en Administració i Direcció d'Empreses

    • Sistemes i processos de producció culinària (6 ECTS)
    • Tècniques i elaboracions culinàries (6 ECTS)
    • Seguretat alimentària i legislació (3 ECTS)

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.