Arreu del món, ens enfrontem a epidèmies globals d'obesitat, diabetis tipus 2 i altres malalties predominantment relacionades amb la dieta. Hi ha una forta evidència que l'augment global del consum d'aliments altament processats, juntament amb el canvi cultural allunyat de la preparació d'aliments a la llar, ha contribuït a taxes altes de malalties cròniques prevenibles.
En aquest curs, et centraràs en la ciència dels nutrients com a causa i prevenció de malalties relacionades amb la dieta i el seu impacte a la salut humana. Aprendràs a menjar per donar suport a la nostra salut, basat en la ciència.
Tindràs discussions pràctiques sobre el menjar real, l'entorn en què el consumim i com afecta la nostra manera de menjar. A més, també coneixeràs els avenços recents en els camps de la ciència i la tecnologia dels aliments pel que fa a una alimentació que doni suport a la salut.
Al final del curs, hauríem de tenir les eines necessàries per distingir entre els aliments que donen suport a la nostra salut i aquells que l'amenacen, basant-nos en fonaments científics.
- Nombre de crèdits: 6 ECTS / 3 US
- Duració: 1 semestre
- Podràs inscriure't en un sol curs o diversos cursos per semestre.
- Després de completar amb èxit un curs, rebreu un certificat de la Universitat a través del vostre programa d'estudis a l'estranger d'origen.