Una part fonamental de la nostra missió en el Programa d'Estudis Alimentaris i Gastronomia és oferir a l'alumnat un aprenentatge immersiu i pràctic com a part de la seva experiència d'estudis a l'estranger.
Creiem fermament que una experiència acadèmica internacional limitada únicament a les quatre parets de l'aula no té sentit. Per això, la nostra metodologia es basa en l'aprenentatge experiencial: un procés d'aprenentatge actiu en què els i les estudiants “aprenen fent” i reflexionant sobre l'experiència viscuda.
Aprofitem les tradicions locals i els paisatges privilegiats de Barcelona per enriquir aquesta metodologia d'aprenentatge experiencial: l'alumnat aprèn en acció, absorbint de primera mà la vibrant història i cultura de la ciutat per estimular el teu creixement personal i acadèmic.
Tots els nostres cursos inclouen estudis de camp i oportunitats d'aprenentatge pràctic, i ens assegurem de fer referència al món exterior a cada classe.
Aquestes són només algunes de les activitats i estudis de camp que poden formar part dels nostres cursos:
- Taller de cuina al CETT-UB
- Cata d'oli d'oliva verge extra
- Visites i cates a cellers locals o similars
- Visites guiades pels mercats municipals de Barcelona
- Visites guiades a negocis alimentaris locals