Postgrau de Wedding & Social Event Management

M
Modalitat: Online
Durada: 1 curs (30 ECTS)
Hores: 750 hores
Idiomes: Castellà

Introducció

El postgrau de Wedding & Social Event Management del CETT-UB és un curs dissenyat per professionalitzar a totes aquelles persones interessades en establir-se com a Wedding Planner per tal d'organitzar bodes i esdeveniments socials. També està dirigida cap a la formació de professionals del sector del Turisme que desitgin ampliar els seus coneixements i que vulguin obtenir les habilitats necessàries per a desenvolupar-se en aquest sector. El programa ha estat dissenyat en col•laboració amb Wedding Media International i té certificació pròpia de la Universitat de Barcelona.

El curs està dissenyat perquè facis un recorregut per la labor que desenvolupa un planner i descobreixis la seva rellevància en la planificació i realització d'experiències que fomentin la interacció social. Aprendràs a identificar les diferents tipologies de client i a orientar, assessorar i oferir alternatives viables sense que aquestes alterin el propòsit del projecte.

Et mostrarem aspectes clau de la gestió d'esdeveniments socials, amb especial atenció cap a l'escenari nupcial. Coneixeràs els diferents tipus de boda (religiosa, civil, rústica, minimalista, etc.) i d'esdeveniments socials (religiós, celebració, festa, graduació, etc.). Aprendràs a calcular la viabilitat real d'un projecte i les restriccions pressupostàries del mateix, i a seleccionar, negociar i contractar serveis de proveïdors externs. També sabràs com gestionar el dia de l'esdeveniment i dissenyar un pla alternatiu davant de qualsevol eventualitat que pugui sorgir.

Aquest postgrau t'ofereix les eines per a desenvolupar un perfil professional com a Wedding Planner i els coneixements necessaris per a emprendre el teu propi negoci en el sector.