Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica

Superior de Sommelier

Informació general

Modalitat: Presencial
Durada: 2 cursos (54 ECTS)
Propera convocatòria: 30/09/2019
Idiomes: Castellà
Import des de: 3605 €
Sol·licita Admissió

Beca D.O. Cava

Oberta la Convocatòria a la 3a Beca DO CAVA per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB

El Consell Regulador de LA DO CAVA, amb l’objectiu de millorar la capacitació dels professionals del sector de la sumilleria i alhora contribuir a la formació d’aquelles persones que per dificultats econòmiques i/o socials no poden accedir a estudis d’especialització, ha convocat la 3ª BECA DO CAVA, oferint dues beques d’estudis per realitzar el curs Superior de Sommelier CETT-UB amb Diploma d’extensió universitària. La BECA DO CAVA constitueix una oportunitat per adquirir nous coneixements, destreses i competències en l’àmbit de la sumilleria, una especialització que permet assolir un ventall cada cop més ampli de perfils professionals.

DESTINATARIS

Poden presentar sol•licitud de beca:

  • Professionals del sector de la restauració,
  • Titulats en restauració que vulguin iniciar la formació de Superior de Sommelier, que tinguin dificultats econòmiques per accedir a aquests estudis d’especialització.

REQUERIMENT

El Consell Regulador de LA DO CAVA amb la voluntat de promocionar i posicionar el CAVA en el sector de la restauració, exigeix als beneficiaris de les beques la presentació d’un Treball de recerca al final del primer curs, amb la temàtica: “Propostes de millora de la presència i posicionament del CAVA a la restauració” Amb l’acceptació de la Beca els beneficiaris es comprometen a la presentació d’aquest treball. En cas de no fer-ho, no es becarà el 2n curs.

DOTACIÓ ECONÒMICA I PERÍODE DE CONVOCATÒRIA

Aquesta beca té un import total de 5.000 euros. Es distribuirà de la següent manera:

  • 1r becat: 1r any de Superior en Sommelier, beca de 1.250€ i 2n any de Superior de Sommelier, beca de 1.250€. El Becat es compromet a realitzar un treball al final del primer curs amb la temàtica: "Propostes de millora de la presència i posicionament del CAVA a la restauració."
  • 2n becat: 1r any de Superior en Sommelier, beca de 1.250€ i 2n any de Superior de Sommelier, beca de 1.250€. El Becat es compromet a realitzar un treball al final del primer curs amb la temàtica: "Propostes de millora de la presència i posicionament del CAVA a la restauració." El termini per concórrer a aquesta convocatòria s'estableix des del 6 de setembre fins al 16 de setembre del 2018 (ambdós inclosos).
  • Fora del termini establert no serà acceptada cap sol•licitud.
  • Un cop es comuniquin els beneficiaris de la beca, no es permetrà impugnar la resolució.

DOCUMENTACIÓ

Per optar a la beca els candidats primerament hauran d'omplir una sol•licitud d'inscripció amb les seves dades personals, acadèmiques i professionals. Un cop vist que el candidat reuneix els requisits mínims per accedir a la Beca, rebrà una comunicació per escrit sol•licitant documentació addicional per seguir el procés de selecció final.