Fotografia de: Introducció | Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Propera convocatòria: Setembre 2021

Introducció

Amb el cicle formatiu de Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics del CETT-UB et convertiràs, en només dos cursos, en un professional del sector hoteler amb visió de futur i capacitat d’adaptació a un entorn en constant canvi, capaç d’aplicar les tècniques de gestió més actuals, innovadores i digitals.

En aquest cicle aprendràs a organitzar i gestionar les diferents àrees de qualsevol establiment d’allotjament, des d’hotels fins a càmpings, apartaments turístics, allotjaments rurals, residències, etc. Coneixeràs les claus de la direcció i tots els aspectes operatius de la recepció i el servei d’atenció al client, la supervisió i organització del departament de pisos, la comercialització i venda dels productes i serveis que ofereix l’hotel, l’aprenentatge del programa de gestió hotelera Protel, i l’organització d’esdeveniments dins de l’hotel, entre d’altres. També desenvoluparàs les competències necessàries amb relació al protocol i les relacions públiques, la gestió dels equips, el marketing turístic i l’àmbit digital.

El cicle formatiu superior (CFGS) de Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics del CETT-UB atorga una gran importància a les soft skills (habilitats de comunicació i lideratge, treball en equip, gestió de conflictes, atenció al client, etc.), habilitats que podràs desenvolupar en les més de 672 empreses col·laboradores del CETT on podràs fer pràctiques.

No perdis l’oportunitat de destacar, liderar i innovar en un dels sectors amb un índex d’ocupabilitat més elevat a Espanya i accedeix de manera immediata al mercat laboral amb les millors eines per a la gestió operativa global dels establiments d’allotjament!