Fotografia de: Raons per cursar el cicle | Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Propera convocatòria: Setembre 2021

Raons per cursar el cicle

** FORMACIÓ TEÒRICA PRÀCTICA **

Et formaràs mitjançant una formació teoricopràctica que s’assimila a través d’exercicis dinàmics, activitats amb empreses externes, assistència a fires i congressos, masterclass amb experts, visites a entitats del sector i projectes compartits entre diferents mòduls formatius.

** CENTRE DE REFERÈNCIA **

T’ofereix la possibilitat d’estudiar una formació professional en turisme a Barcelona, ​​al Campus CETT, el centre universitari de referència en el sector amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB.

** CENTRE D'APLICACIÓ **

Podràs descobrir com es treballa en un entorn laboral real sense sortir del Campus: el CETT-UB compta amb un hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, i una residència universitària, Àgora BCN, on podràs aplicar de forma immediata els coneixements adquirits a classe.

** FORMACIÓ ÚNICA **

Cursaràs tres mòduls propis que no s’ofereixen en cap altre centre: “Tecnologies de la informació aplicades al sector del turisme i “Customer Service” (‘atenció al client’, en anglès).

** DOCENTS COMPROMESOS I INNOVADORS **

Compta amb professorat d’una prestigiosa i sòlida trajectòria professional en l’àmbit de la gestió d’allotjaments turístics, que realitza un seguiment i una orientació acadèmica i professional personalitzada que potenciarà la teva ocupabilitat.

** DOCENTS COMPROMESOS I INNOVADORS **

Participaràs en un extens programa d’activitats complementàries: assistiràs a fires del sector com 4YFN, Mobile World Congress o B Travel, tindràs l’oportunitat de visitar els millors hotels de Barcelona i instal·lacions portuàries, o veure com funciona un creuer per dins, entre moltes altres.

** NEXE AMB EL MÓN LABORAL **

El programa inclou 350 hores de FCT o Formació en Centres de Treball, el nexe d’unió ideal amb el món laboral.

** IMMERSIÓ LABORAL **

T’obre les portes a pràctiques professionals tutoritzades en hotels i cadenes hoteleres nacionals i internacionals de prestigi, com Condes Hotels, Juan Carlos I, Hilton Worldwide, Hotel Palace, Hotusa (Eurostars), Iberostar Hotels & Resorts, Majestic Hotel Group, Meliá Hotels o Ohla Boutique Hotels, així com en altres allotjaments turístics.

** IDIOMES **

Estudiar aquest cicle formatiu de grau superior en turisme et dota de més competències lingüístiques, amb un alt coneixement dels idiomes anglès i francès, i et dona l’opció de formar-te a l’estranger, ja que podràs sol·licitar una beca Erasmus de tres mesos per fer pràctiques laborals en empreses de qualsevol país de la Unió Europea.

** SUPORT ALS PROJECTES PROPIS **

l final del cicle desenvoluparàs el teu propi projecte de creació d’un allotjament turístic. Els millors projectes podran optar al Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l’ETP-CETT, de la CETT Fundació, dotat d’una beca de continuïtat d’estudis de la CETT Fundació.

** ORIENTACIÓ LABORAL PERSONALITZADA **

Comptaràs amb el suport de Career Services, el servei d’orientació professional del CETT-UB per afavorir la teva inserció laboral, que gestiona més de 1.300 demandes laborals i 1.000 convenis de pràctiques nacionals i internacionals amb les empreses més rellevants del sector, a més d’esdeveniments com ara el CETT Talent.

** DOBLE TITULACIÓ **

Un cop cursat, podràs combinar-lo amb el cicle de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, i obtenir les dues titulacions en només tres cursos! I si decideixes estudiar el Grau de Turisme de l’CETT-UB, se’t reconeixerà més d’un 40 % dels crèdits!

** DESENVOLUPA LA TEVA FORMACIÓ AL CETT **

Pots continuar els estudis de turisme al CETT-UB mitjançant la formació universitària contínua –amb els Diplomes d’Extensió Universitària CETT-UB– o la formació universitària de grau i, posteriorment, la formació universitària de postgrau, amb els Màsters Oficials CETT-UB.

Què en pensen els nostres estudiants?

Cristina Florea
Estudiar al CETT, un centre de referència, m'ha obert les portes al món laboral
Cristina Florea
Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics