Fotografia de: Nova edició dels Premis CETT Alimara Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Oberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona- copia

21.01.2022
 
Oberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona- copia

Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona. Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona, els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca als sectors turístic, hoteler i gastronòmic desenvolupats el 2021 i/o principis del 2022. Les propostes es poden presentar a la web dels premis fins al 13 de març d’aquest any.


Categories

Les categories a concurs són:

  • Through Experiences: per als productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d’organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i/o motivacional en el seu públic o usuari.
  • Through Digitalization: per a estratègies i/o accions específiques, així como nous models de negoci, que posen en valor l’aposta de les organitzacions en l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital per incrementar la seva competitivitat i eficiència, amb l’objectiu de millorar el valor afegit aportat als clients i la seva experiència d’usuari.
  • Through Sustainability: per a estratègies i/o accions concretes que evidencien el compromís de les organitzacions amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa. Aquest guardó serà atorgat conjuntament amb l’Organització Mundial de Turisme, que participa en el jurat final.
  • Through Research: per a la recerca aplicada portada a terme tant des de l’àmbit acadèmic com des de l’empresarial, d’aquells estudis i/o accions concretes que ajudi a donar resposta als reptes que afronta el sector.

Fora de concurs, hi ha les següents categories:

  • CAT: coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme), el premi posa el focus en la comunicació clara expressada en català, on es valora la correcció del llenguatge i el bon ús que se’n fa.
  • CETT estudiants: entre totes les candidatures presentades a concurs, els estudiants del CETT atorguen un premi a la que aconsegueix la majoria dels seus vots.
  • Mass media: es premia un mitjà de comunicació que hagi contribuït de forma destacada a la promoció turística, hotelera i/o gastronòmica durant l’any 2020 o principis de 2021.
  • CETT especial: s’atorga aquest guardó a aquelles persones o organitzacions que, per la seva contribució i dedicació a favor del sector, siguin mereixedores d’aquesta distinció especial.
  • Els 3 Pioners de la CETT Fundació: la CETT Fundació lliura el seu premi Els 3 Pioners. El premi, creat conjuntament per la Fundació Jordi Comas Matamala, la CETT Fundació i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han sigut precursores i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi Els 3 Pioners.

Jurat i entrega de premis

El jurat dels Premis CETT Alimara està format per representants d’organitzacions del sector turístic, hoteler i gastronòmic a més dels experts docents i investigadors dels Grups de Recerca del CETT-UB.

El jurat atorgarà tres premis per a cada categoria a concurs. També podrà declarar deserta alguna categoria si considera que les candidatures no compleixen els requisits suficients per ser premiades.

L’entrega dels premis es farà a l’Hotel Alimara de Barcelona en La Nit dels Alimara el 12 de maig de 2022.