Fotografia de: Programes internacionals blended | CETT
Universitat de Barcelona

Nous programes semipresencials de la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i la Berlin School of Business and Innovation al CETT Campus

20.03.2023
 
Nous programes semipresencials de la Università Telematica Internaizonale i la Berlin School of Business and Innovation al CETT Campus

El CETT ha establert una aliança amb la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i la Berlin School of Business and Innovation (BSBI) en virtut de la qual inicia nous programes blended (semipresencials) que s'impartiran al CETT Campus de Barcelona.


Tots els programes seran dissenyats per la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i impartits al campus del CETT per BSBI.

Aquesta és la cartera de programes de la UNINETTUNO - BSBI que s'ofereixen a Barcelona al CETT Campus i en línia a la plataforma d'e-learning d'UNINETTUNO:

  • Grau en Economia i Administració d'Empreses
  • Grau en Psicologia - Disciplines Psicosocials
  • Global MBA (disponible l'octubre del 2023)
  • Màster en Màrqueting Estratègic (disponible l'octubre del 2023)
  • Màster en Logística (disponible l'octubre del 2023)
  • Màster en Gestió de l'Energia
  • Màster en Finances i Inversions
  • Màster en Direcció d'Enginyeria
  • Màster en Gestió Sanitària Internacional
  • Màster en Psicologia - Processos Cognitius i Tecnologies

Oferint els programes més rellevants i actualitzats per a la indústria al CETT Campus, la BSBI en cooperació amb la Universitat UNINETTUNO poden oferir una experiència educativa internacional als estudiants que tindran l'oportunitat de viure en una de les ciutats més boniques d'Europa, Barcelona i aprofitar un campus de màxima qualitat com el del CETT.

La qualitat de tots els cursos està garantida per la Universitat UNINETTUNO, considerada per Studyportal.com com una de les 10 millors universitats online d'Europa i pel personal i l'experiència de BSBI en Educació Internacional.


La Università Telematica Internazionale UNINETTUNO és líder mundial en educació superior en línia. Nascuta d'un consorci de la Universitat Pública Italiana i el Ministeri d'Educació italià és ara una universitat independent que ofereix programes de grau, postgrau i doctorat en línia i semipresencials a una comunitat de més de 20.000 estudiants globals de 170 països amb l'objectiu de fer accessible una educació de qualitat. a tothom.

La Berlin School of Business and Innovation és membre de l'Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), signant oficial de la iniciativa mundial 'Principis per a l'educació en gestió responsable de les Nacions Unides' (UN-PRME) i membre de la Business Graduates Association (BGA), organització germana de l'Association of MBA (AMBA).

Categories
CETT-blended-uninettuno-BSBI