Fotografia de: Inscripcions Obertes pel Petit Tour "Les altres mirades" | CETT
Universitat de Barcelona

Inscripcions Obertes pel Petit Tour "Les altres mirades"

13.05.2014
 
Inscripcions Obertes pel Petit Tour "Les altres mirades"

El Petit Tour "Les altres mirades", és una experiència formativa del CETT-UB a la ciutat de Barcelona que consta de diferents activitats i visites a equipaments patrimonials d’ús turístic de la ciutat comtal de la mà dels seus creadors i gestors. Aquest tour educatiu tindrà una durada de 4 dies: del 28 al 31 de maig de 2014. 

En motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el CETT es suma a aquesta celebració amb una proposta que no et pots perdre: si reserves durant la setmana del 12 al 18 de maig, podràs aprofitar-te d’un descompte especial del 15%* del total de la formació.

RESERVA: www.cett.es/PetitTourBarcelonaReserva

CODI PROMOCIONAL: PROMODIM

A continuació es detalla l’itinerari:

Primer dia: Colònia Güell, Park Güell i Gaudí Experience (28 de maig)


Iniciem el Petit Tour amb una visita a la Colònia Güell. Centrem la primera mirada en aquest espai patrimonial perquè està gestionat per l’empresa Advanced Leisure Services, especialistes en turisme, oci i entreteniment. En aquesta visita, els professionals de l’empresa ens explicaran in situ, mentre es realitza la visita, quines necessitats tenia l’equipament i com les han cobert amb una bona gestió i amb la creació del Gaudí Lab, un concepte  innovador que presenta de forma exclusiva obres origials de Gaudí que aproximen al gran públic la comprensió del mètode de l’arquitecte. Amb Gaudí Lab es busca que tant la Colònia Güell com la cripta Güell de Gaudí siguin destinacions competitives davant dels nous mercats turístics emergents. Tractem, doncs, temes de gestió (Mòdul 2**) i de museografia (Mòdul 3**). 

Tot seguint el rastre de Gaudí arribem al Park Güell i a la Gaudí Experience, on experimentem de primera mà un passeig a través de la creació d’un espai visual que penetra en les obres més representatives de Gaudí gràcies a la tecnologia interactiva i audiovisual més innovadora. 

Amb una experta en guiatge, s’analitzarà in situ la seva funció dins el Park (vinculat a la temàtica del Mòdul 4**), la gestió de grups turístics en un espai amb un elevat nombre de visites, la gestió de fluxes i la interacció amb els visitants.

Segon dia: MNAC i Museu Olímpic i de l’Esport (29 de maig)


Una segona mirada es centra en la zona de Montjuïc, on s’agrupen molts dels equipaments patrimonials turístics de reconegut prestigi de la ciutat. A les últimes dècades s’ha potenciat molt la zona a nivell cultural i turístic, és per això que es visitarà un dels més representatius: el MNAC, però amb una mirada allunyada dels referents artístics i centrada en la gestió d’un espai complexe mostrant, a través del seu gerent, les claus per gestionar en un sol espai comú de convivència visitants, oferta cultural, gastronòmica (Mòdul 2**).

Seguint a la mateixa zona es visitarà el Museu Olímpic i de l’Esport amb un dels seus conceptualitzadors (Mòdul 3**). Un equipament pioner a Europa amb una visió històrica, ètica, lúdica i educativa, mostra una perspectiva global de l'esport en totes les seves disciplines i modalitats en un espai interactiu que disposa d'una avançada tecnologia aplicada a tots els àmbits i que esdevé un espectacle per als sentits.

Tercer dia: Museu d’Història de Catalunya i El Born, Centre Cultural (30 de maig)


Centrem les visites del tercer dia al casc antic de la ciutat de Barcelona, amb dues visites claus per a comparar l’evolució de la museografía interactiva: el Museu d’Història de Catalunya i El Born Centre Cultural.

La triple mirada al Born Centre Cultural, es farà basada en l’equipament com a contenidor de patrimoni, com a englobador d’elements d’intermediació com armaris didàctics i museografia, d’espais culturals i gastronòmics i, a la vegada, com eix vertebrador del barri, una nova zona turística i cultural on s’erigeix com un dels grans atractius.

Quart dia: CosmoCaixa i dinar comiat Restaurant Summun (31 de maig)


La visita de l’últim dia és al CosmoCaixa, un dels equipaments més representatius de Barcelona des que era el Museu de la Ciència. Es farà un anàlisi de l’espai, de la conceptualització i de la gestió dels visitants juntament amb un dels seus creadors. 

Donarem per finalitzat el Petit Tour amb una trobada dinar de comiat al restaurant Summun de l’Hotel Alimara, on es podrà compartir amb tots els participants, els professors, els experts de cada un dels equipaments visitats al llarg de tot el tour impressions, imatges i vivències.

Per a MÉS INFORMACIÓ pots consultar el nostre programa complert aquí o escriure’ns al email: cettelearning@cett.cat

* Descompte vàlid del 12 al 18 de maig (ambdos inclosos)

* Descompte no acumulables amb altres ofertes

* Descompte aplicable al import total

** Mòduls complementaris presencials al Màster Online en Gestió d’Equipaments Patrimonials d’Ús Turístic.

Categories
cett petit tour barcelona