Fotografia de: Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar | CETT
Universitat de Barcelona

Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar

30.06.2014
 
Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar

La Raquel Lamazares, exalumne del Grau de Turisme del CETT-UB i Màster en Innovació Turística en la Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari del CETT-UB és el talent encarregat de crear al voltant del menjar a #ffbcn

En el marc del Tricentenari BCN neix #ffbcn, Fàbrica Futur Barcelona, un moviment que dibuixa el futur des de Barcelona a partir del procés de creació de 10 propostes de futur de la mà de 10 joves talents en les 10 disciplines protagonistes: les arts, el cinema, l’arquitectura i l’urbanisme, la comunicación, el menjar, l’educació, la comunitat, el treball, el turisme i les relacions personals.

Durant 4 mesos, de juny a setembre, el web bcn.cat/ffbcn serà un espai d’inspiració sobre el futur amb entrevistes a experts i articles. Alimentació espontània i emocional i SSS: saborós, sa i sostenible, són els dos articles que ha escrit la Raquel al voltant de la seva disciplina.

Per altra banda, ha realitzat la conferència: la inquietud gastronòmica: la pastilla d’eBulli (minut 40:35)

El 17 de setembre a CaixaForum Barcelona descobrirem les 10 propostes finals dels joves creadors amb l’esdeveniment #ffbcnStartshere.

#ffbcn fàbrica futur barcelona és un projecte del Tricentenari BCN, impulsat per l'ICUB, Institut de Cultura de Barcelona, comissariat per la periodista Bibiana Ballbè i que compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Categories
alumnes cett aaa cett antics alumnes turisme cett gastronomia turisme #ffbcn cett