Fotografia de: El CETT i Segittur uneixen esforços per al foment i desenvolupoament de la Innovació i la Tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i Segittur uneixen esforços per al foment i desenvolupoament de la Innovació i la Tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia

24.11.2015
 
El CETT i Segittur uneixen esforços per al foment i desenvolupoament de la Innovació i la Tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia
  • Les dues institucions comparteixen la visió d’apostar esforç i recursos per a potenciar les noves tecnologies.

  • La col·laboració pretén crear projectes d’investigació en l’àmbit del turisme i el coneixement del comportament del consumidor.

  • El conveni universitat-empresa impulsarà la emprenedoria en el sector turístic

 

El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) ha acollit la signatura del conveni per contribuir al foment i desenvolupament de la Innovació i la tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia. L’acte ha comptat amb l’assistència de la CEO del Grup CETT, Maria Abellanet i Meya, el Director de l'Escola Universitària CETT-UB, José Antonio Pérez-Arandai el President de Segittur, Antonio López de Ávila Muñoz.

INNOVACIÓ I TECNOLOGIA

L’objectiu del conveni és configurar un marc de col·laboració amb la finalitat d’establir els mecanismes i eines necessàries per a cooperar en el foment d’activitats conjuntes per al desenvolupament de la Innovació i la tecnologia aplicades al sector del Turisme, Hoteleria i Gastronomia.

Les dues parts signants col·laboren en la creació i aplicació de diferents activitats, en les que hauran d’aportar continguts, experiència i assessorament per a aconseguir el millor resultat.

L’àmbit de cooperació pretén realitzar projectes d’investigació en l’àmbit del turisme i el coneixement del comportament del consumidor. En aquesta línia, es potenciaran les activitats que promoguin la implantació i creixement de les noves tecnologies en destins i empreses del sector turístic. De la mateixa manera, també s’apostarà per a la innovació i la creativitat en models de negoci empresarials; impulsant així la emprenedoria en aquest sector.

D’altra banda es realitzaran jornades, seminaris, trobades amb les empreses del sector per a la generació de debat, reflexió i divulgació del coneixement i bones pràctiques identificades.

L’elaboració d’articles i la seva presentació a congressos i revistes especialitzades, és una altra de les accions previstes per a la difusió del resultats obtinguts, a través de canals off i online.

Aquest acord de col·laboració se suma a la ja extensa relació que existeix entre el CETT i Seggitur per fomentar el coneixement i la investigació.

Segittur és la Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, SA ( SEGITTUR ) , dependent del Ministeri d'Indústria , Energia i Turisme , i adscrita a la Secretaria d'Estat de Turisme, és la responsable d'impulsar la innovació ( R + D + I ) en el sector turístic espanyol, tant en el sector públic ( nous models i canals de promoció, gestió i creació de destinacions intel·ligents, etc. ) com en el sector privat (suport a emprenedors , nous models de gestió sostenible i més competitiu , exportació de tecnologia espanyola ). Segittur contribueix al desenvolupament, modernització i manteniment de la indústria espanyola, mitjançant la innovació tecnològica.

Visualitza totes les fotos de la signatura del conveni aquí:

Fotografia de: El CETT i Segittur uneixen esforços per al foment i desenvolupoament de la Innovació i la Tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia | CETT
Signatura Conveni Seggitur - CETT_UB
Categories
conveni Segittur tecnologies innovació CETT