Fotografia de: Benvinguts al nou curs i al nou Campus! | CETT
Universitat de Barcelona

Benvinguts al nou curs i al nou Campus!

12.09.2016
 
Benvinguts al nou curs i al nou Campus!

Recordeu aquesta data: 12 de setembre de 2016. Avui, no només comença un nou curs acadèmic, el curs 2016-2017; avui comença a fer-se real el projecte que vam iniciar al maig: el nou Campus CETT-UB. Un campus millorat, més adaptat a les vostres necessitats i amb nous espais.

Només entrar, ja es fan presents els canvis. Per començar, us presentem el Fòrum i el seu jardinet, dos espais oberts i diàfans per a que tingueu un espai per trobar-vos en grup, treballar, menjar, experimentar, etc. Un espai pensat per gaudir en comunitat, on també hi trobareu una oferta gastronòmica renovada i pensada per a tots els gustos. A partir del dimarts dia 20 podrem gaudir d’aquest servei.

Fòrum nou Campus CETT-UB    Recepció nou Campus CETT-UB

A la planta B0, els que notaran més diferència seran els alumnes de formacions gastronòmiques, que ja compten amb els nous vestidors i aules renovades: l’Aula Cuina Dolça, el Taller de Cuina, el Laboratori Gastronòmic, l’Aula Tecno-Culinària i el Taller de Restauració.

Si pugem al primer pis, també hi trobareu grans diferències. Hem traslladat aquí el Career Services i CETT Alumni. A més, en aquesta planta hem creat una nova aula d’informàtica; una ampliació a nivell de recursos informàtics que se suma a les altres aules que tenim en aquesta planta. També hi trobareu l'Escola Tècnica Professional, la Sala del Professorat i els Serveis Administratius i Jurídics

Si continuem pujant, ara una mica més amunt, a la planta 4 trobem el Centre de Recursos, ara amb doble entrada, a través de les dues escales de l’edifici. A dins teniu un nou espai, remodelat amb més taules i una graderia, que pretén ser un lloc més lliure i inspiracional, un espai potenciador de la vostra creativitat, ideal per treballar en grup.

 Centre Recursos Nou Campus CETT-UB

Finalment, hem de fer menció al nou jardí que compartim amb l’Hotel Alimara, Construït des de 0 al llarg d’aquest 4 mesos, el seu millor secret és just a sota, on tindrem les noves aules que estan en procés de construcció!

Jardí nou Campus CETT-UB Hotel Alimara 

Així que, després d’aquesta exitosa primera fase de remodelació del Campus, prosseguim construint nous espais per seguir apostant per l’excel·lència del centre i de les formacions.

Només ens queda desitjar-vos un bon curs. Us encoratgem a agafar-lo amb la mateixa il·lusió i curiositat que de ben segur heu sentit a l’entrar avui.

Així que benvinguts, passeu i descobriu aquest nou Campus de tots!

Categories
Campus CETT-UB projecte ampliació instal·lacions renovació