Fotografia de: Convocatòria de beques Erasmus+ pel alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior curs 2016-17 | CETT
Universitat de Barcelona

Convocatòria de beques Erasmus+ pel alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior curs 2016-17

23.01.2017
 
Convocatòria de beques Erasmus+ pel alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior curs 2016-17

L’Escola Tècnica Professional del CETT obre convocatòria per optar a una sèrie de Beques ERASMUS+ d'Educació Superior pel curs acadèmic 2016-2017, per a realitzar estades internacionals de pràctiques.

Aquestes beques pretenen fomentar les estades de pràctiques dels estudiants de cicles formatius de grau superior en empreses d’hoteleria i turisme dels diferents països de la Unió Europea, promoure l'aprenentatge d'idiomes, facilitar el desenvolupament dels estudiants en un ambient multicultural, ampliar les seves competències professionals i procurar el seu creixement personal en un sector en què la mobilitat adquireix la màxima importància.

Poden optar a la beca tots els alumnes que acompleixin els següents requisits:

Estar matriculats en el 1r o 2n any d'un Cicle Formatiu de Grau Superior en el curs 2016-17.

 • Tenir més de 18 anys en el moment d’iniciar l’estada.
 • Tenir un bon nivell de competència en una llengua estrangera.
 • Tipus i nombre de beques

  La convocatòria inclou 9 beques, amb característiques i destinataris diferents: 

      Beques CETT4 beques per alumnes graduats (alumnes que estiguin cursant el 2n curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, i que el finalitzin al juny de 2017). 

      Beques CETT: 4 beques per realitzar la FCT (alumnes que estiguin cursant el 1r curs d’un cicle formatiu de Grau Superior).

  Beques de la Fundació BCN Formació Professional1 beca per alumnes graduats (alumnes que estiguin cursant el 2n curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, i que el finalitzin al juny de 2017).

  Tos els alumnes susceptibles de poder demanar una beca han rebut la informació necessària i els formularis de sol·licitud a través de correu del Campus virtual.

  Per fer qualsevol consulta, adreceu-vos a Isabel Lugo (Coordinació de Mobilitat de cicles Formatius), o al vostre tutor/a.

  Us animem a aprofitar aquesta oportunitat!!!

  Categories
  Beca CETT Cicle Formatiu Grau Superior graduats turisme hoteleria Erasmus+