Fotografia de: T’esperem a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte! | CETT
Universitat de Barcelona

T’esperem a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte!

28.03.2017
 
T’esperem a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte!

Aquest dissabte 1 d’abril, celebrem una nova Jornada de Portes Obertes on podràs veure les noves instal·lacions del CETT, les de l’Hotel Alimara i també,la residencia universitària Àgora Barcelona.

Obrirem les portes del campus de 9.30 a 14h, per a que tots els que estigueu interessats a conèixer els nostres espais d’aprenentatge i les formacions que impartim, pugueu fer-ho de primera mà.

Realitzarem dues sessions informatives que estan contemplades per a les 10h i les 12h, respectivament, on us explicarem tot el relatiu als diferents nivells de formació que podeu cursar.

A més a més, després de l’èxit de l’any passat, enguany tornem a realitzar tallers demostratius, que hem creat per a cada formació. D’aquesta manera podreu veure de ben a prop les nostres metodologies de treball.

No us perdeu el taller “La tècnica dels fumats” i observeu en primera línia com fem elaboracions dolces i salades. També podreu parlar directament amb els nostres alumnes de totes les formacions, per a resoldre les curiositats que tingueu; i degusteu els còctels dels alumnes de cocteleria i mixologia al jardí.

De motius per venir, n’hi ha molt! Si voleu assistir, si us plau, complimenteu aquest formulari.

No cal dir que, us esperem a tots!

Categories
jornada de portes obertes cett hotel alimara àgora bercelona 1 d'abril turisme gastronomia hoteleria