Fotografia de: Finalistes del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017 | CETT
Universitat de Barcelona

Finalistes del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017

19.05.2017
 
Finalistes del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017

Ahir dijous 18 de maig es va reunir el jurat del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic per escollir els guanyadors d’aquesta XIII edició, en la que els finalistes van presentar el seu projecte.

Enguany s’han incrementat els emprenedors que han presentat el seu projecte en el concurs. En aquesta edició, s’han presentat gairebé una cinquantena de projectes, dels quals 13 van superar una primera valoració, i 12 d’elles van presentar els seu Pla d’Empresa davant d’un Equip Tècnic Especialitzat (un projecte va retirar-se del concurs voluntàriament). L’Equip Tècnic Especialitzat, format pel Sr. Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, Sr. Xavier Dumont, responsable del Centre de Recursos per Emprendre de Barcelona Activa, Sr. Iván Rodríguez, Tècnic d'Emprenedoria de la Direcció d'Emprenedoria de Barcelona Activa, i Sr. Oscar Casanovas, Sr. Enric López, Sr. Eugeni Osácar, Sra. Emma Pla, Sr. Ramon Serrat, Sr. Andreu Vilaginés, van declarar finalistes els 7 projectes següents, superant així la segona etapa del concurs:

1. AGÈNCIA VIATGES VAVAVA de Samuel Esturo Solà i Montse Navarra Palou

2. CAP A MAR de Cristina M Caparros Vazquez, Maria Martinez Belló, Nuria Navarro Vila, i Nuria May Masnou

3. KAMI DE DEUS de Robert Ruiz Moreno

4. PLANOMI de Roger Gibert Piqué, Albert Grau Perisé, Toni Aguiló Colldeforn, i Dani Olivares Ortega

5. POBLAT MEDIEVAL EL PLAIA de Mireia Arenós Calvet, Rossend Espinalt Homs, i Emmanuel Fernàndez Casanovas

6. ONVAIG.CAT de Laia Andreu Pejoan

7. OUTDOOR ADVENTOUR de Josep Foz Aragall

El proper dilluns 29 de maig coneixerem els guanyadors del concurs, en un acte en que tindrà lloc el lliurament dels Premis del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017, coincidint amb l’acte de finalització d’estudis de programes de Màsters de l’EU CETT-UB, al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Els Premis de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic van ser creats per la Fundació Gaspar Espuña – CETT per estimular la iniciativa emprenedora. Compten amb el valuós patrocini de la Diputació de Barcelona i de la Fundació Bancària “La Caixa”, i es convoquen anualment.

Categories
FGE-CETT Emprenedors Empreneduria concurs CETT turisme