Fotografia de: CETT elearning participa al 5th International Congress of Educational Sciences and Development | CETT
Universitat de Barcelona

CETT elearning participa al 5th International Congress of Educational Sciences and Development

29.05.2017
 
CETT elearning participa al 5th International Congress of Educational Sciences and Development

Mercè Colom i Patricia Peralta, directora i coordinadora acadèmica de CETT eLeaning, respectivament, participen en el 5th International Congress of Educational Sciences and Development, celebrat al Palacio de la Magdalena de Santander del 25 al 27 de maig.

"CETT eLearning: aplicación de rúbricas para la evaluación cualitativa de la formación online y semipresencial" és el nom de la ponència que han presentat Mercè Colom i Patricia Peralta, una investigació que ha estat desenvolupada conjuntament amb la Dra. Laia Coma, en la que defineixen el disseny i l'aplicació de les rúbriques com eines d'evaluació, resultant molt útils per, no només realitzar avaluacions precises i objectives, sinó també per a validar d'una forma qualitativa l'adquisició de les competències profesionalitzadores, tan necessàries en aquest tipus de formacions com CEU sommelier semipresencial, Màster online en gestió i dinamització turística del patrimoni i el Curs d'Expert online en revenue management.

El Simposium en el que han participat, ha estat coordinat per la Dra. Marina Romeo de la Universitat de Barcelona, sota el nom "Diseño, validación y evaluación de rúbrica: 4 casos de éxito".

Categories
CETT eLearning CETT-UB simposium Congress Educational Sciences Development turisme