Fotografia de: Astúries acull el IV Congreso Europeo de Turismo Rural amb la participació d’Enric López C. | CETT
Universitat de Barcelona

Astúries acull el IV Congreso Europeo de Turismo Rural amb la participació d’Enric López C.

13.06.2017
 
Astúries acull el IV Congreso Europeo de Turismo Rural amb la participació d’Enric López C.

Els dies 23 i 24 de maig, s’ha celebrat COETUR, el IV Congreso Europeo de Turismo Rural que ha tingut lloc a Astúries, organitzat per EscapadaRural.com i amb la col·laboració d’Asturias, paraíso natural, i que ha tingut com a lema principal: “El sector davant del mirall, crisi superada?”.

Com en anteriors COETUR, Enric López C, professor i membre del Grup d’Investigació en Hoteleria del CETT-UB, ha estat l’encarregat de presentar les noves dades de l’Observatori del Turisme Rural 2017 que, a la vegada, han servit per introduir i contextualitzar les diverses taules rodones, exposicions, etc. que s’han desenvolupat durant aquest dia i mig de Congrés Europeu a Astúries.

En aquest COETUR 2017, també el nostre professor i investigador ha moderat i conduit la taula de debat: “Y después del año del turismo sostenible, ¿qué?”, que ha comptat amb la participació d’actors clau en aquest àmbit de la sostenibilitat i del turisme rural.

En concret, a COETUR 2017 s’han tractat temàtiques centrades en el Turisme Rural i la sostenibilitat, la demanda “estrangera”, el màrqueting online (storytelling, social media, especialització, “paquetització”, etc.), la gastronomia i l’ il·legalitat, l’alegalitat i l’economia col·laborativa. Com s’ha comentat, en tots aquests àmbits l’Observatori del Turisme Rural 2017 ha pogut compartir amb els assistents les seves noves dades, que es poden consultar aquí.


L’Observatori del Turisme Rural és una iniciativa d’investigació conjunta desenvolupada per EscapadaRural.com, el CETT – UB i Netquest que genera coneixement expert i aporta informació sobre el sector del turisme rural a Espanya, tant en el seu àmbit de l’oferta (propietaris/es) com de la demanda (viatgers/es).

Categories
coetur turisme turisme rural cett cett-ub escapadarural.com observatori sostenibilitat congrés