Marina Figuerola, exalumna del CETT, a La Vanguardia
L’emprenedoria pren força. Així ho destaca un artice publicat a La Vanguarda, on l’exalumna del CETT, Marina Figuerola, dona el testimoni de la seva experiència com a emprenedora, al posar en marxa el seu propi negoci, després d’estudiar el Tècnic Superior en
Direcció de Cuina al CETT.
La Marina ha decidit emprendre el seu propi negoci obrint “La Sanguchería”, un establiment especialitzat en sabors peruans, després d'haver treballat com a becària en restaurants petits, i d'haver treballat al restaurant Tanta, com explica a La Vanguardia. Podeu llegir l'article sencer aquí.
A la seva carta de “La Sanguchería” destaquen plats com el Sanguche de Chicharrón, amb cansalada de porc, acompanyat de moniato i ceba morada, el Sanguche de Peix, elaborat amb peix mantega, tàrtara de ricota i criolla, o l’Hamburguesa Anticuchera, de carn de vedella marinada en salsa a base d’Ají Panca, entre d’altres opcions.
“La Sanguchería” es troba a la
Travessera de Gràcia, 45, de Barcelona, i podeu trobar tota la informació aquí.
Li desitgem a la Marina molta sort amb el seu projecte!