Fotografia de: Seminari Internacional 'El dret a la ciutat: el repte de les smart cities' | CETT
Universitat de Barcelona

Seminari Internacional 'El dret a la ciutat: el repte de les smart cities'

20.02.2018
 
Seminari Internacional 'El dret a la ciutat: el repte de les smart cities'

Aquest proper dijous 22 de febrer es portarà a terme a les instal·lacions del Campus CETT-UB una jornada acadèmica amb la celebració del Seminari Internacional El dret a la ciutat: el repte de les smart cities.


Aquest seminari, co-coordinat pel CETT i la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, es realitza en el marc del projecte d’investigació "Regulación y gestión de servicios de interés general y espacios públicos: El reto de las ciudades inteligentes", finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. Pretén posar a debat algunes de les problemàtiques jurídiques més rellevants en relació al concepte de ciutat intel·ligent: governança urbana, rol de les administracions locals, la e-participació en la gestió pública, els serveis d'interès general, el tractament de dades, el turisme com a fenomen decisiu en la concepció smart de la ciutat, entre d’altres.

Descarrega’t el programa aquí.

Els interessats en rebre més informació o inscriure’s a la jornada, han d’adreçar-se al correu electrònic escolapostgrau.dret@ub.edu

Categories
Campus CETT-UB CETT Seminari UB Dret Turisme