Fotografia de: Juan Manuel Salgado i Adrià Viladomat representen Espanya al Bocuse d'Or Europa | CETT
Universitat de Barcelona

Juan Manuel Salgado i Adrià Viladomat representen Espanya al Bocuse d'Or Europa

11.06.2018
 
Juan Manuel Salgado i Adrià Viladomat representen Espanya al Bocuse d'Or Europa
L'11 i 12 de juny, se celebra el campionat Bocuse d'Or Europa a Torino, Itàlia. Per segon any consecutiu, després de guanyar el Bocus d'Or Espanya i representar el país a la final del Bocuse d'Or Europa a Budapest al 2016, Juan Manuel Salgado, xef del Restaurant Caelis (1 Estrella Michelin), ha escollit novament com a ajudant a l'ex-alumne del CETT, Adrià Viladomat. Ambdós representen a Espanya a nivell europeu després d'haver guanyat la competició nacional el passat mes de gener de 2018, si aconsegueixen quedar entre els 10 primers en aquesta etapa, representaran Espanya a la final mundial de Lyon al 2019.

Per primera vegada a la història, Itàlia acull aquesta prestigiosa competició mundial d'alta cuina, considerada com les olimpíades gastronòmiques, creada al 1987 pel xef Paul Bocuse. El país amfitrió juga amb l'avantatge d'escollir els ingredients principals amb els que han de cuinar tots els aspirants que participen a la fase europea.  

Des del Campus CETT-UB desitgem molt sort a l'Adrià Viladomat i al xef Juan Manuel Salgado per a resultar ser un dels equips escollits per a disputar la final mundial de Lyon. Podeu seguir tota la competició a les xarxes socials oficials de Bocuse d'Or a Facebook, Twitter i Instagram


Imatge: Juan Manuel Salgado i Adrià Viladomat
Font: marca.com 
  
Categories
CETT exalumne Adrià Viladomat Bocuse d'Or gastronomia