Fotografia de: El Campus CETT-UB participa a la VII edició de "Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava" | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT-UB participa a la VII edició de "Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava"

19.06.2018
 
El Campus CETT-UB participa a la VII edició de "Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava"
El mercat de Sant Antoni donarà tret de sortida el 22 de juny a partir de les 11.30h del matí a la VII edició de "Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava" iniciativa impulsada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya. Les degustacions populars de musclos del Delta de l'Ebre i cava es celebraran els dies 22 i 23 de juny amb motiu de la Revetlla de Sant Joan i el 27 i 28 de juny per la de Sant Pere i es traslladarà a 7 mercats de Barcelona. 
L'Ajuntament de Barcelona col·labora en aquesta iniciativa i el Campus CETT-UB també hi serà present amb la participació d'una part de l'alumnat i els professors en l'organització de l'esdeveniment. 

Així és com, durant quatre dies i de manera gratuïta, s'oferirà més d'una tona de musclo del Delta de l'Ebre de primera qualitat i produït a zones reserva de la Biosfera. Seran unes 9.000 racions del millor mol·lusc mediterrani, acompanyades d'una copa de cava brut de Segura Viudas. 
Les degustacions populars tindran lloc el 22 de juny a Sant Antoni, el 23 al Carmel i la Concepció, coincidint amb el 130è aniversari del mercat, el 27 de juny al Ninot i Sants i el 28 a l'Abaceria i la Llibertat. 

D'altra banda, la campanya estrena "Les Revetlletes", uns tallers infantils que se celebraran conjuntament al tast popular dels Mercats del Ninot i la Llibertat, el 27 i 28 de juny. Són uns tallers guiats per un monitor en el que els nens i nenes descobrirant, pintant, tastant i jugant que el musclo és el marisc més saludable. 

"Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava" s'inciava l'any 2012 amb una experiència pilot al mercat de Sants. Aquest tast naixia impulsat per majoristes de peix i peixaters, amb la voluntat de recuperar una vella tradició dels barris mariners de Barcelona i de pobles costaners catalans. 

AGENDA: “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava” Edició 2018

TAST DE SANT JOAN

Divendres, 22 de juny:
Mercat de Sant Antoni (Comte d’Urgell, 1)
Acte d’obertura i tast popular

Dissabte, 23 de juny:
Mercat del Carmel ( LLobregós, 149)
Mercat de la Concepció (Aragó, 313)
TAST DE SANT PERE

Dimecres, 27 de juny:
Mercat del Ninot, Tast Popular+Revetlleta Infantil (Mallorca 133)
Mercat de Sants (Sant Jordi 6)
Dijous, 28 de juny:
Mercat de la Llibertat, Tast Popular+ Revetlleta Infantil (Pl. Llibertat 27)
Mercat de l’Abaceria (Trav.de Gràcia, 186)

Categories
Sant Joan Revetlla Estiu Tast Musclos i Cava Mercats Barcelona