Fotografia de: El CETT al programa Valor Afegit de TV3 | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT al programa Valor Afegit de TV3

01.08.2018
 
El CETT al programa Valor Afegit de TV3
Ahir 31 de juliol de 2018, el programa Valor Afegit de TV3 va emitir un programa entorn al turisme sostenible sota el títol 'És sostenible el turisme que estem rebent?'. Entre els seus protagonistes apareixien les empreses GreenCostumers, Nutrició Sense Fronteres i l'Hotel Alimara Barcelona. Totes, com a referents de turisme sostenible en hoteleria a la ciutat de Barcelona.

Per una banda, GreenCustomers ofereix habitacions eco-responsables en allotjaments turístics, entre ells l'Hotel Alimara, que mitjançant un dispositiu mòbil, permeten a l'hoste obtenir el seu grau d'eficiència durant la seva estada, adoptant així consciència de bons hàbits i ajudant-lo a estalviar diners.

Per una altra banda, l'Hotel Alimara, a part de tenir algunes habitacions eco-responsables, procura estalviar producte i evitar generar residus amb dispensadors a granel de sabó a les habitacions. I a la cuina, treballa des de fa anys per acabar amb el malbaratament d'aliments, empaquetant els plats sobrants (amb etiquetes que indiquen els al·lèrgens i les dates de producció) i entregant-los a l’ONG Nutrició Sense Fronteres, la qual els reparteix a gent amb pocs recursos. La ONG, en els seus 6 anys de vida, ha aconseguit establir relacions de col·laboració amb 25 hotels de Barcelona i 42 empreses alimentàries.

El Grup CETT, agrupa empreses dedicades a la formació i a l'oferta de serveis de turisme, hoteleria i gastronomia de qualitat. L'aposta per la responsabilitat social empresarial (RSE) i la sostenibilitat, inherent al compromís fundacional, forma part de la pròpia planificació estratègica, a partir de la qual es defineixen i desenvolupen diferents accions en els àmbits social, ambiental i econòmic. En aquest sentit, el Grup vela per la sostenibilitat mediambiental, social i cultural, i també incorpora criteris de sostenibilitat econòmica, amb l’objectiu de millorar la seva gestió global i oferir garanties en termes de viabilitat, a més de transferir a l’alumnat competències de gestió responsable en les diferents dimensions.

Visualitza el programa aquí.
Categories
CETT Campus CETT-UB Valor Afegit TV3 Turisme Responsable Sostenible Hoteleria Hotel Alimara Barcelona
Material relacionat