Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ 26.09.2018

Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’

El passat dijous 20 de setembre es va celebrar a l’Hotel Alimara el workshop, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i el CETT-UB, que forma part de les accions desenvolupades al voltant del projecte d’'Indicadors de sostenibilitat turística en destinacions urbanes' portat a terme en el marc de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.

Sota el tema Definició de components diferencials de la sostenibilitat en entorns urbans i validació d’eines per la seva quantificació’, aquesta trobada tenia la voluntat de reflexionar i debatre al voltant del fenomen turístic a Barcelona i la seva sostenibilitat. I més concretament, arribar a consensos respecte als components de la sostenibilitat en entorns urbans que es veuen agreujats per l’activitat turística, així com validar els indicadors necessaris per a la seva quantificació i monitorització. El resultat d’aquest procés participatiu contribuirà a generar una proposta adaptada i jerarquitzada d’indicadors de sostenibilitat turística en ciutats per a facilitar els processos de decisió, gestió i planificació.

En aquest workshop van participar experts acadèmics vinculats a la recerca en sostenibilitat turística en destinacions, gestors turístics amb experiència en projectes de sostenibilitat turística i persones vinculades a institucions que treballen per la sostenibilitat del sector turístic.

Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT

Categories

Campus CETT-UB CETT Workshop Sostenibilitat Turisme Urbanisme Ciutat Barcelona Ajuntament de Barcelona Càtedra de Turisme Hoteleria i Gastronomia