Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT
Universitat de Barcelona

Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’

26.09.2018
 
Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’

El passat dijous 20 de setembre es va celebrar a l’Hotel Alimara el workshop, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i el CETT-UB, que forma part de les accions desenvolupades al voltant del projecte d’'Indicadors de sostenibilitat turística en destinacions urbanes' portat a terme en el marc de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.

Sota el tema Definició de components diferencials de la sostenibilitat en entorns urbans i validació d’eines per la seva quantificació’, aquesta trobada tenia la voluntat de reflexionar i debatre al voltant del fenomen turístic a Barcelona i la seva sostenibilitat. I més concretament, arribar a consensos respecte als components de la sostenibilitat en entorns urbans que es veuen agreujats per l’activitat turística, així com validar els indicadors necessaris per a la seva quantificació i monitorització. El resultat d’aquest procés participatiu contribuirà a generar una proposta adaptada i jerarquitzada d’indicadors de sostenibilitat turística en ciutats per a facilitar els processos de decisió, gestió i planificació.

En aquest workshop van participar experts acadèmics vinculats a la recerca en sostenibilitat turística en destinacions, gestors turístics amb experiència en projectes de sostenibilitat turística i persones vinculades a institucions que treballen per la sostenibilitat del sector turístic.

Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT Fotografia de: Celebració del Workshop ‘Sostenibilitat turística en destinacions urbanes’ | CETT

Categories
Campus CETT-UB CETT Workshop Sostenibilitat Turisme Urbanisme Ciutat Barcelona Ajuntament de Barcelona Càtedra de Turisme Hoteleria i Gastronomia