Fotografia de: El projecte 'De la turismofòbia a la convivència turística' guanya el Premi Ramon Arcarons curs 2017/18 | CETT
Universitat de Barcelona

El projecte 'De la turismofòbia a la convivència turística' guanya el Premi Ramon Arcarons curs 2017/18

11.10.2018
 
El projecte 'De la turismofòbia a la convivència turística' guanya el Premi Ramon Arcarons curs 2017/18

Aquest dimarts 9 d’octubre, al Campus CETT-UB, va tenir lloc la reunió del jurat del Premi Ramon Arcarons al Millor Projecte de final de Grau de Turisme de l’EU CETT-UB curs 2017-18.

Els alumnes de Grau de Turisme que poden optar a aquest premi han d’haver obtingut la nota d’Excel·lent o Matrícula d’Honor en el seu Projecte Final de Grau. En aquesta edició s’han presentat 5 candidatures:

- Xaluca, dinamitzador de la dona com a públic objectiu en esdeveniments al Marroc, de l’alumna Gemma Tiron.

- De la turismofòbia a la convivència turística, dels alumnes Núria Guitart, Anna Pitarch, Jessica Alcalde i Óscar Vallvé.

- Anàlisi d'informació empírica i generació de coneixement expert en turisme, de l’alumna Mariona Bragulat.

- Espai fòrum: propuesta de sostenibilidad, de les alumnes Anna Siñol i Judith Tabuenca.

- Tourism&Theatre, to be or not to be?, de l’alumne Lluís Santamarta.

Enguany, el jurat va estar format per la Dra. Maria Abellanet, CEO del Grup CETT; el Dr. Oriol Anguera, Responsable del Grup de Recerca Hoteleria CETT-UB; el Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda, Director de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB; i la Dra. Anna Torres, Experta docent del Campus CETT-UB.

Després de deliberar, el jurat va decidir que el projecte “De la tursimofòbia a la convivència turística: El cas de Barcelona. Anàlisi Comparativa amb Amsterdam i Berlín”, mereixia ser guardonat amb el Premi Ramon Arcarons. No obstant això, el jurat va decidir per unanimitat que el treball “Tourism & Theatre. To be or not to be?” mereixia rebre una menció especial.

Fotografia de: El projecte 'De la turismofòbia a la convivència turística' guanya el Premi Ramon Arcarons curs 2017/18 | CETT

El premi de la present convocatòria consisteix en una beca del 70% de l’import d’un Màster impartit al CETT, llevat de les taxes acadèmiques, a l’any acadèmic següent, fins a un màxim de dos coautors.

El proper 25 d’octubre, en el marc de l’Acte d’Inauguració del curs acadèmic 2018/19 del Campus CETT-UB, la Fundació Gaspar Espuña-CETT lliurarà aquest premi, juntament amb el premi al Millor Projecte de Final de Cicle Formatiu de Grau Superior curs 2017/18 i els Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat del curs 2017/18.

Enhorabona a tots els guanyadors i finalistes!

Accedeix a la galeria d'imatges aquí

Categories
Campus CETT-UB CETT Grau de Turisme Premis Fundació Gaspar Espuña-CETT Premi Ramon Arcarons Turisme