Fotografia de: Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat | CETT
Universitat de Barcelona

Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat

13.02.2019
 
Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat
Des d'ahir 12 de febrer, i fins aquest divendres, els estudiants del Curs de Sommelier Semipresencial seran al Campus CETT-UB. Enguany, els alumnes han vingut procedents de diferents països, com ara, Colòmbia, Japó, Alemanya, França, Itàlia i de diversos punts de l'Estat Espanyol. 

Els alumnes van començar ahir el mòdul presencial "Paisajes del Vino" amb una sortida formativa a les Caves Oriol Rossell, on van realitzar una pràctica de poda a les vinyes de la mà de l'Antoni Rossell i del Salvi Moliner, enòleg i professor del primer any del curs Superior de Sommelier del CETT. La masterclass va continuar amb el tast de diferents caves i vins, conjuntament amb l'explicació de la seva elaboració, des de la verema fins a la seva criança a la bodega. 

Fotografia de: Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat | CETT

Avui dimecres, el mòdul ha continuat a les aules del campus amb la sessió de l'anàlisi sensorial i del tast de vins negres i blancs amb la professora Blanca Ozcáriz, viticultora, enòloga i membre de la Societat Espanyola de Ciències Sensorials.

Demà al matí els alumnes aprendran noves tendències i innovacions en vins de la mà de la professora i enòloga, Alicia Solé, i a la tarda, participaran en una masterclass amb en Pep Aguilar, de la DO Montsant. I divendres, finalitzaran el mòdul amb una prova teórico-pràctica, i posteriorment, l'expert Joan Rubió serà l'encarregat de tancar la part presencial amb una sessió sobre agricultura i vinificació ecològica i biodinámica.

Descobreix tots els cursos que oferim en modalitat eLearning aquí. Encara ets a temps d'apuntar-te al Curs d'Expert en DO's, vins especials i el seu servei del Curs Sommelier semipresencial CETT-UB que començarà el 18 de febrer de 2019, fes-ho ara aquí

Més informació a cettelearning@cett.cat o al telèfon 666 413 586.
Categories
Campus CETT-UB CETT eLearning Curs de Sommelier Semipresencial Sumilleria Enologia