Fotografia de: Es reactiven les pràctiques professionals per a l’alumnat del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Es reactiven les pràctiques professionals per a l’alumnat del CETT

16.06.2020
 
Es reactiven les pràctiques professionals per a l’alumnat del CETT
En les últimes setmanes el sector de la restauració i l'hoteleria ha pogut anar reprenent l’activitat i seguirà fent passes endavant en els pròxims dies fins a l’adopció de la nova normalitat.

Les pràctiques formatives, que molts estudiants esperaven i que es van veure interrompudes pel confinament, van tornant progressivament a estar actives i ja és possible establir convenis amb les empreses del sector, tot i que, en última instància, depèn de la situació en què es trobi cada empresa.

Tot i així, restaurants de referència com els restaurants Gaig*, Disfrutar**, Hermanos Torres**, Cenador de Amós*** o Quique Dacosta *** ja han sol·licitat al CETT la incorporació de professionals en pràctiques per a la represa del servei. En aquest sentit, a partir d’avui, els estudiants de gastronomia -alumnes universitaris i de formació professional- podran consultar les propostes de pràctiques disponibles al Campus Virtual.

Amb l’objectiu de posar en valor el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, així com la importància que té la formació per al futur, el CETT ha posat en marxa la iniciativa #SomFutur, que compta amb la participació de grans referents que, a través de de diferents vídeos, expliquen quines són les claus per al futur del sector.

Categories
pràctiques formació cuina gastronomia Escola Tècnica Professional