Fotografia de: La tecnologia aplicada al turisme: reptes i tendències | CETT
Universitat de Barcelona

La tecnologia aplicada al turisme: reptes i tendències

23.02.2021
 
La tecnologia aplicada al turisme: reptes i tendències

Les tendències de l’aplicació de la tecnologia al turisme centraran la cinquena edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism, impulsats pel Màster Universitari d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB i en col·laboració amb Casa Vicens.

La trobada, que tindrà lloc el 15 de març a les 17.30h (CET), comptarà amb la ponència inicial ‘Aplicació de la tecnologia a l’experiència de Casa Vicens’, a càrrec de Pilar Delgado, responsable de comunicació de la Casa Vicens, i Marc Vila, director de Casa Vicens.

A continuació, es reuniran a la taula rodona experts de diferents àmbits per parlar sobre tecnologia i innovació al turisme. Hi participaran Ainhoa Raso, VP de Innovación y Nuevos Desarrollos de TDDS, Pablo Soto, Innovation Manager de Vodafone, i Rosa Paradell, Innovation Bussiness Development Manager de Fi2cat.

Els seminaris tenen l’objectiu de ser un espai de debat obert i transversal i s’emmarquen en la voluntat del CETT de contribuir amb el sector, generant coneixement i aportant valor de la mà d’experts.

Inscriu-t'hi!