Fotografia de: El CETT crea el primer màster oficial en emprenedoria en empreses turístiques | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT crea el primer màster oficial en emprenedoria en empreses turístiques

19.03.2021
 
El CETT crea el primer màster oficial en emprenedoria en empreses turístiques

El turisme ha estat des dels seus inicis un sector generador d’oportunitats i en el qual l’emprenedoria ha tingut un gran paper en la creació de nous negocis. Un cop se superi l’impacte de la COVID-19, de ben segur que el turisme tornarà amb força i s’obriran, de nou, oportunitats per a tots els professionals amb idees i projectes a impulsar. De fet, segons les previsions a llarg termini de l’OMT, les arribades de turistes internacionals a escala mundial creixeran fins arribar als 1.800 milions.

Per poder treure el màxim profit d’aquesta situació , caldrà estar preparats. És per això que el CETT ha creat el nou Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, un programa pensat específicament per a professionals del món empresarial i emprenedors de projectes innovadors al sector turístic, hoteler o gastronòmic.

 Un programa pensat específicament per a professionals del món empresarial i emprenedors de projectes innovadors al sector turístic, hoteler o gastronòmic

El Màster, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques, proporciona els coneixements i eines necessaris per desenvolupar i llançar al mercat projectes turístics. Els professionals comptaran alhora amb les competències i habilitats imprescindibles per a la direcció de projectes i per dominar les eines clau per a la seva definició, desenvolupament i comercialització en el marc de models de negocis adaptats a l’evolució dels mercats turístics, caracteritzats per la innovació, el progrés tecnològic, la transformació digital i la sostenibilitat, entre d’altres.

A més, ofereix a l’alumnat realitzar pràctiques en empreses de l’ecosistema emprenedor i compta amb tres itineraris d’especialització per adaptar-se als interessos de l’alumnat: emprenedoria i innovació corporativa en turisme, transformació digital d’empreses i experiències turístiques o internacionalització d’empreses turístiques.

El CETT, com a centre universitari de referència i amb una trajectòria de més de 50 anys formant els professionals del sector, impulsa nous programes innovadors que integren els coneixements clau per donar resposta a les necessitats del sector.

El context post-COVID-19 permetrà el desenvolupament del sector, i caldrà dur-lo a terme des de la sostenibilitat i la responsabilitat. Per això serà més necessari que mai comptar amb persones creatives, visionàries, emprenedores, amb visió estratègica i internacional i formades per fer front a les oportunitats i reptes del sector.

Foto: Freepik

Categories
emprenedoria turisme màster Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics