Fotografia de: 70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic | CETT
Universitat de Barcelona

70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic

29.04.2021
 

Aquesta jornada anual s’ha consolidat com el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB

En el marc del CETT Talent s’han lliurat els premis CETT Talent 2021

Una setantena d’empreses i entitats del sector turístic i gastronòmic participen avui en la 20a edició del CETT Talent, el punt de trobada anual entre el teixit empresarial més representatiu del sector i la comunitat d’estudiants i Alumni del CETT. Aquesta iniciativa impulsada pel centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, té com a finalitat potenciar el desenvolupament del talent i connectar-lo amb el sector en un espai en el qual compartir experiències, coneixements i perspectives de futur.

Enguany, les diferents ponències que es duran a terme se centraran en els nous models de negoci i els reptes actuals dels sectors del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. De la mateixa manera, a les diferents sessions es tractaran els plans de carrera que proposen les empreses participants.

Jana Vives, Marketing Director a Vallformosa; Omar Valdez, Executive Director a la UNWTO Academy, i David Cortiñas, Director of People & Culture de  Kimpton Vividora Hotel, són alguns dels participants que compartiran al CETT Talent la seva experiència i coneixements com a professionals d’aquests sectors.

La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, assenyala que “la col·laboració entre universitat i empresa és fonamental en el context actual i és el que ens permet conèixer quines són les necessitats actuals del sector i preveure’n les futures per traslladar-les als programes formatius”. Abellanet afegeix que “és rellevant que, davant els reptes actuals que afronta el sector, l’aposta del teixit empresarial pel desenvolupament del talent en origen esdevingui tan estratègica”.

En el transcurs de la jornada també s’han lliurat els guardons CETT Talent 2021, que reconeixen aquelles empreses que durant l’últim any han destacat pel volum d’incorporacions, la diversitat de captació de perfils, la internacionalització o el desenvolupament de projectes de formació conjunts amb la universitat. Els guanyadors han estat: 

Premi a la Millor empresa col·laboradora del sector Turístic: In Out Barcelona Tours

Premi a la Millor empresa col·laboradora del sector Hoteler: Grupo Pulitzer Hoteles

Premi a la Millor empresa col·laboradora del sector Gastronomia i Restauració: Grupo Cadarso

cett talent
Categories
CETT Talent empresa turisme gastronomia