Fotografia de: S’obre la convocatòria dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors | CETT
Universitat de Barcelona

S’obre la convocatòria dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors

13.05.2021
 
premis emprenedors

> Els guardons reconeixen els tres millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic

> El CETT-UB crea el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques aprofitant les oportunitats que brinda la transformació digital i la internacionalització del sector

CETT Fundació, entitat que forma part del centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB i que vetlla pel desenvolupament sostenible del sector i per la generació i transmissió de coneixement al voltant d’aquestes àrees, organitza la XVII edició dels Premis Projectes Emprenedors amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en el turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

Els guardons, que compten amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional, tenen l’objectiu de donar suport al sector i fer un reconeixement als tres millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Fins el dia 12 de juliol, totes les persones físiques o empreses que s’hagin constituït a partir de gener de 2018 que ho desitgin, poden presentar la seva candidatura online. De forma específica, els premis també s’adrecen a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja tinguin un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testejar i/o incorporar diferents elements clau que ajudin a la seva acceleració.

Els premis, a més de reconèixer la innovació i l’aportació de noves perspectives i de models de negoci en el sector, doten les iniciatives vencedores de recursos econòmics i un programa de mentoring amb professionals, que permet guiar als emprenedors per accelerar el procés de desenvolupament del projecte i ajudar-los a conduir el negoci de manera òptima.

La recuperació del turisme, una oportunitat per a l’emprenedoria

El CETT-UB, conscient que amb la recuperació del turisme després de la COVID-19 s’obriran noves oportunitats per als professionals amb idees i projectes a impulsar, ha creat el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, un programa pensat específicament per a professionals del món empresarial i emprenedors de projectes innovadors al sector turístic, hoteler o gastronòmic.

El Màster, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques, proporciona els coneixements i eines clau per desenvolupar i llançar al mercat projectes turístics. A més, el programa compta amb tres itineraris d’especialització per adaptar-se als interessos de l’alumnat: emprenedoria i innovació corporativa en turisme, transformació digital d’empreses i experiències turístiques o internacionalització d’empreses turístiques.

Categories
CETT Fundació premis