Fotografia de: El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

12.05.2021
 
El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT.

En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javier Pérez.

En el Concurs de Pastisseria, la guanyadora ha estat Laura Iñigo i també hi han participat Marta Flotats i Seung Jing Yoon.

En el Concurs de Serveis de Restauració, el guanyador ha estat Alejandro Martín i també hi han participat Àlex Galián i Alberto Jiménez.

Cadascun dels guanyadors s’endú de premi una beca atorgada per la Fundació Damm per fer una formació oficial al CETT durant el curs 21/22 per un import de 800 euros (taxes no incloses). A més, també reben un dinar a un restaurant gastronòmic per a dues persones a determinar per l’escola.

En el Concurs de Cuina i de Pastisseria, el jurat ha estat format per: Carlota Claver (Xef i propietària del Restaurant La Gormanda), Nan Ferreres (Directora de l'Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia), Alex Galí (Coordinador General Fundació Damm) i Xavier Pons (Cocina Hermanos Torres – Pastisser).

En el Concurs del Serveis de Restauració, el jurat ha estat format per: Nan Ferreres (Directora de l'Escola Tècnica Professional), Natalia Roig (Coordinadora del Curs d’extensió universitària de Restauració), Melani Aróstegui (Coordinadora de Cicles Formatius d’Hoteleria), Xavier Alba Castelló  (Propietari Bodega Pasaje 1986), Joaquin Edo Prats (Cap de comunicació, relacions externes i sostenibilitat Catalunya Coca-Cola European Partners) i Maite Targell (Manager de màrqueting i vendes Bacardí-Spain).