Fotografia de: Article sobre el turisme LGTB a Público | CETT
Universitat de Barcelona

Article sobre el turisme LGTB a Público

28.06.2021
 
Article sobre el turisme LGTB a Público

La coordinadora del Màster en Turisme LGTB al CETT, Núria Abellan, ha publicat un article al diari Público. Sota el títol Per un turisme de qualitat per al col·lectiu LGTB, Abellan analitza la trajectòria històrica del turisme LGTB i destaca que “Catalunya és una destinació rica i diversa que compta amb una gran quantitat de serveis per al col·lectiu LGTB”.

Abellan subratlla: “El turisme LGTB té una gran importància dins de la indústria turística, que té la possibilitat d’adaptar la seva oferta per tal d’assegurar que les necessitats del col·lectiu són escoltades i representades. En aquest sentit, cal basar l’oferta turística en la comprensió del col·lectiu, especialment de la seva amplitud i diversitat”. La coordinadora del màster hi afegeix: “És per això que cal anar més enllà d’una oferta turística per al col·lectiu LGTB per passar a parlar d’ofertes turístiques que tinguin en compte la pluralitat d’identitats, motivacions, experiències i necessitats”.

En aquest sentit, l’article remarca que “la formació dels professionals en turisme és vital per poder oferir un turisme de qualitat al col·lectiu LGTB, així com per a generar coneixement que permeti impulsar noves iniciatives”. Per això, Abellan conclou: “El Màster en Turisme LGTB del CETT, impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, permet explorar aquestes preguntes i cercar respostes que duguin a la creació de coneixement i a la millora de les experiències turístiques del col·lectiu LGTB”.

Fotografia: CC / Clara Soler Chopo

Categories
ajuntament de barcelona LGTBI Master CETT-UB