Fotografia de: El CETT obre una nova línia de formació superior a distància amb el màster online en Gestió d’equipaments patrimonials d’ús turístic. | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT obre una nova línia de formació superior a distància amb el màster online en Gestió d’equipaments patrimonials d’ús turístic.

10.07.2013
 
El CETT obre una nova línia de formació superior a distància amb el màster online en Gestió d’equipaments patrimonials d’ús turístic.
  • Ofereix formació superior en turisme a mida “on i quan vulguis” amb el CETT eLearning.
  • Reforça l’acreditada oferta de formació en turisme, hoteleria i gastronomia del CETT amb nous itineraris formatius online. 
  • Possibilita que l'alumnat, a través de la nova formació modular online del CETT eLearning, elegeixi  l'itinerari formatiu més adequat a les seves possibilitats, interessos i necessitats.

El turisme és un dels sectors econòmics més dinàmics de l'economia mundial, essent alhora un motor de transformació econòmica i social i un poderós instrument d'intercanvi de persones i cultures. Alhora, en un entorn globalitzat i digitalitzat com l'actual, és un dels sectors econòmics més internacionalitzat i dels que més ràpidament ha incorporat les Tecnologies de la informació i comunicació (TIC) en la seva producció, gestió, promoció i comercialització. 

Igualment, afrontar l'impacte de les TIC des del model educatiu i acadèmic esdevé tot un repte. Per aquesta raó, el CETT, com a centre internacional especialitzat en turisme, hoteleria i gastronomia, incorpora la formació a distància online en el seu catàleg formatiu. L'objectiu és aconseguir respondre adequadament a les necessitats d'aquest món globalitzat i hiperconnectat amb l'oferta de la formació online i modular del CETT eLearning. Una oferta formativa flexible donat que l'alumnat podrà seleccionar aquelles temàtiques o mòduls més adequats a les seves necessitats, sense restar obligat a fer tot l'itinerari formatiu sencer. La composició modular de la nova formació online, permet que l'alumnat trii allò que més li convé, superant, a més, les limitacions d'espai i temps de la formació tradicional.

El CETT-UB ofereix, per al curs acadèmic 2013-14, el primer itinerari formatiu online modular: el màster en Gestió d’equipaments patrimonials d’ús turístic, que s'iniciarà a finals del mes d'octubre. El màster s'imparteix en dos anys lectius i compta amb la participació de docents i experts de reconegut prestigi com la Dra. Carolina Martin, la Dra. Nayra LLonch i el Dr. Joan Santacana, entre d'altres. L'alumnat pot elegir cursar el màster modular i online en la seva totalitat, o bé, si ho desitja, realitzar un dels dos cursos postgraus que el conformen. També pot matricular-se, de forma individual, als mòduls que més l'interessin.

És concebut amb l'objectiu de formar els professionals dels sectors turístic i patrimonial en la gestió apropiada dels equipaments patrimonials des d'un prisma turístic. En un moment com l'actual, on els recursos són escassos, és bàsic conèixer com optimitzar millor la gestió, saber incorporar la innovació i la creativitat per assegurar-se la sostenibilitat. Alhora, museus, centres d'interpretació, parcs naturals i altres equipaments patrimonials han d'aprendre com fer del visitant i turista la peça central de la seva estratègia per tal de millorar la seva viabilitat.

Com a novetat cal destacar que, com a complement de la formació, es compta amb l'accés al contingut digital d'Ediciones TREA, una editorial de prestigi especialitzada en temàtiques i autors referents en l'àmbit del patrimoni.

Per altra banda, aquest màster modular compta, en exclusivitat, amb la possibilitat de realitzar un mòdul presencial anomenat Petit Tour, al final de l'any acadèmic. El Petit Tour permet durant uns dies poder aprofundir i conèixer ciutats com Barcelona, de la mà d'experts, gestors i professorat, reforçant la temàtica impartida durant el curs acadèmic.

Finalment, cal destacar que aquesta nova formació modular i online en gestió dels equipaments patrimonials d'ús turístic, permet l'accés a persones no titulades, permetent que els professionals es reciclin mentre treballen, realitzen altres activitats o estan en recerca de feina. A més de permetre que l'alumnat, amb titulació o no, inverteixi el seu temps i diners en la formació específica que realment li interessa, destaca també pel seu preu competitiu.

Més informació a:

CETTeLearning@cett.cat

 

Video promocional de la nova formació

 

Vídeo Promocional

Categories
CETT elearning formació online formació a distància