Fotografia de: La Social Master Week del CETT se centra en el networking | CETT
Universitat de Barcelona

La Social Master Week del CETT, networking i coneixement en un entorn internacional

20.01.2023
 
La Social Master Week del CETT, networking i coneixement en un entorn internacional

Les instal·lacions del CETT han acollit la 1a edició de la Social Master Week, unes noves jornades de networking i treball en equip per a l'alumnat de màster. Celebrada entre el 16 i el 19 de gener, aquesta setmana especial ha programat activitats enfocades a la resolució de problemes i situacions impredictibles a través de tasques que sempre han comptat amb la socialització com a fil conductor. La Social Master Week ha contribuït a la formació acadèmica i professional de l'alumnat, però també al creixement personal i la formació d'una xarxa de contactes de perfil tècnic.


Màsters al CETT: molt més que classes

La Social Master Week del CETT sorgeix com a resposta a la petició del mateix alumnat de crear nous espais de socialització entre els diferents programes de màster. Segons la coordinadora dels Màsters i Postgraus del CETT, Pilar Leal, “les activitats dutes a terme han permès adquirir i enfortir habilitats relacionades amb el patrimoni tangible i intangible de la ciutat de Barcelona”. Leal subratlla que, a més, s'ha complert l'objectiu de generar un espai de networking on, a través d'activitats socials i lúdiques, s'han posat en pràctica conceptes i lliçons relacionades amb:

  • la comunicació
  • la creativitat
  • el lideratge
  • el treball en equip
  • la negociació
  • el llenguatge corporal

A tot això cal sumar-hi les habilitats interculturals i la pràctica dels idiomes, ja que l'entorn dels màsters és d'una vocació clarament internacional. La barreja d'estudis i perfils també ha contribuït a ampliar horitzons acadèmics de l'alumnat.

Màsters per aprendre i socialitzar

Tasts de vi, una immersió en patrimoni històric i turístic de Barcelona o un intercanvi culinari entre cultures han estat algunes de les accions destacades dutes a terme a la Social Master Week. Les competències i les habilitats interculturals són el pilar fonamental del llegat d'aquesta setmana especial dins dels programes de màster. “D'una manera pràctica, divertida i innovadora també es poden adquirir coneixements clau pel futur professional. La diversió permet generar moments memorables i experiencials que l'alumnat recordarà com a part de la seva formació i el pas pel CETT”, manté Pilar Leal.

Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Social Master Week CETT
Categories
Master networking internacional CETT