Fotografia de: Turisme de creuers a Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Turisme de creuers a Catalunya, a debat en el tercer Esmorzar de Turisme del CETT i Foment

15.06.2023
 
Turisme de creuers, a debat

La tercera edició dels Esmorzars de Turisme debatrà sobre el turisme de creuers a Catalunya. Organitzada per Foment del Treball i el CETT, la trobada tindrà lloc el 7 de juliol, a les 09:00 h., i analitzarà l'impacte econòmic, social i mediambiental de l'augment de l'activitat de creuers en el nostre territori. El debat es podrà seguir presencialment i online prèvia inscripció.


Creuers a Barcelona i Catalunya

En el debat, es reflexionarà sobre el posicionament creixent dels nostres ports com a referents mundials d'aquesta modalitat turística. També s’hi abordarà l’impacte econòmic i generador d'ocupació d’aquest sector i les possibilitats de promoció que genera de diversos àmbits i activitats locals. A més, es donarà resposta a les critiques habituals com ara l'augment de la massificació en espais concrets o les repercussions mediambientals derivades de l'activitat.

Hi participaran:

  • Marta Farrero, gerent del Patronat de Turisme - Diputació de Tarragona
  • Silvia Romero, vicepresidenta - Consell Comarcal del Baix Empordà i Ajuntament de Palamós
  • Anja Wilde, commercial Development Managent Western Europe - Intercruises
  • Fernando Pacheco, director general MSC Cruises Spain

El debat estarà moderat per Eugeni Osácar, director Acadèmic de la Càtedra UB-CETT.

Esmorzars de Turisme del CETT i Foment

Els Esmorzars de Turisme són trobades semestrals destinades a directius, directives, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i d’administracions públiques en les quals s’aborden qüestions relacionades amb el desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. El seu objectiu és generar un espai idoni que fomenti el networking, l’intercanvi d’experiències i la promoció de línies d’actuació que beneficiïn el sector.

Liderat per dues institucions de reconegut prestigi empresarial i educatiu, Foment del Treball i CETT, les jornades pretenen promoure un espai de debat per compartir iniciatives que permetin desplegar un model turístic responsable, sostenible, innovador i connectat, aportant valor a la societat i salvaguardant la competitivitat empresarial.

Podeu recuperar les dues primeres edicions:

Turisme de creuers, a debat