Fotografia de: Màster Turisme LGTB a Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB, finalista dels ISTO Awards 2022

09.09.2022
 
El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB, finalista dels ISTO Awards 2022

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB és un dels tres finalistes de la categoria Acadèmia i Investigació de la primera edició dels ISTO Awards 2022. Els ISTO Awards tenen un abast internacional i el seu objectiu és reconèixer l'excel·lència en els projectes, les activitats, els programes, les iniciatives i els estudis llançats recentment pels membres d'ISTO. Els guanyadors es donaran a conèixer a mitjan d’octubre.


Programa únic al sector turístic

Després de saber-se que la candidatura passava a la fase final, la coordinadora del Màster en Turisme LGTB del CETT-UB, Núria Abellan, ha afirmat: “Ens omple d'orgull haver estat una de les candidatures seleccionades, ja que és un reconeixement al valor que té aquest Màster ia la importància de formar professionals del sector turístic al col·lectiu LGTBIQ”. Segons Abellan, “aquesta candidatura demostra que situar la perspectiva de gènere a la base de la formació turística, i especialment en el cas d'aquest Màster únic i singular, és una aposta per poder incidir de manera directa i positiva en el reconeixement de la diversitat al sector turístic”.

A més de la categoria d'Acadèmia i Investigació, els ISTO Awards també reconeixeran projectes d'Iniciatives d'Autoritats Públiques i d'Iniciatives Solidàries, Responsables i Sostenibles. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc al Congrés Mundial d'ISTO entre el 12 i 15 octubre del 2022 a Açores, Portugal.

Què és ISTO

ISTO es crea el 1963 sota el nom de Buró Internacional de Turisme Social (BITS) com una associació internacional sense ànim de lucre. Reunint els actors del turisme social, sostenible i solidari a tot el món, ISTO representa un turisme accessible i respectuós.

Turisme LGTB