Fotografia de: Premi Internacional per al Màster Turisme LGTB | CETT
Universitat de Barcelona

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB guanya l’ISTO Award en categoria d’Acadèmia i Investigació

15.10.2022
 
El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB guanya l’ISTO Award en categoria d’Acadèmia i Investigació

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB ha guanyat el premi de la categoria Acadèmia i Investigació de la primera edició dels ISTO Awards 2022. Els ISTO Awards són uns reconeixements internacionals i reconeixen l'excel·lència en els projectes, les activitats, els programes, les iniciatives i els estudis llançats recentment pels membres d'ISTO.


La coordinadora del màster, Núria Abellan, ha rebut el guardó aquest divendres a les Açores (Portugal). Els ISTO Awards també han reconegut projectes d'Iniciatives d'Autoritats Públiques i d'Iniciatives Solidàries, Responsables i Sostenibles. La cerimònia de lliurament de premis ha tingut lloc al Congrés Mundial d'ISTO.

Únic màster en Turisme LGTB

El Màster en Turisme LGTB proporciona a l’alumnat les competències personals i professionals per dirigir, gestionar l’oferta i l’atenció turística al col·lectiu LGTB. És l’únic màster en Turisme LGTB atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Què és ISTO

ISTO es crea el 1963 sota el nom de Buró Internacional de Turisme Social (BITS) com una associació internacional sense ànim de lucre. Reunint els actors del turisme social, sostenible i solidari a tot el món, ISTO representa un turisme accessible i respectuós.

Representants del CETT amb el guardó

Representants del CETT amb el guardó

Turisme LGTB