Fotografia de: Alumnes del CETT disputen el concurs Alta Cuina Le Cordon Bleu | CETT
Universitat de Barcelona

Alumnes del CETT participen en el concurs Premis Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu

21.12.2021
 

Luisa Katherine Balaguer i Bernat Iglesias, estudiants del segon curs del Cicle de Tècnic Superior de Direcció Cuina, i Marc Limia, estudiant de tercer de Cicle de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració, participen en el concurs Premi Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu Madrid. El programa Avui sortim, de Ràdio 4, ha entrevistat Balaguer i Limia aquest dimarts per conèixer la seva experiència en companyia del professor i cuiner del CETT Albert Gallardo.


Entrevista als estudiants del CETT a Ràdio 4

A l’entrevista, els estudiants han explicat la recepta que hi presentaran (paupiette de salmó farcida de llagostins, pasta fresca estampada i beurre blanc) i els seus inicis en el món de la cuina. Tots dos han coincidit en la magnífica oportunitat que els suposa participar al concurs.

Fases del concurs

Els estudiants del CETT són a la fase del concurs en què han d’enviar la recepta que elaboraran i el vídeo de participació. Tots els vídeos seran pujats a la pàgina oficial de l'escola organitzadora a Facebook i al canal de YouTube del concurs. Les persones que votin els vídeos a Facebook exerciran de jurat popular i seran tinguts en compte a l'hora de la selecció dels finalistes.

Què és el Premi Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu

El Premi Promeses de l'Alta Cuina de Le Cordon Bleu Madrid vol reconèixer els resultats acadèmics i potenciar el talent dels futurs cuiners que es formen a les escoles de tot l’Estat espanyol. La fase final determinarà el guanyador i el segon classificat. Tots dos obtindran una beca per estudiar a Le Cordon Bleu Madrid.

Estudiants del Diploma de Sommelier al CETT

Entrevista de Ràdio 4 a estudiants del CETT
Entrevista de Ràdio 4 a estudiants del CETT
Entrevista de Ràdio 4 a estudiants del CETT

Entrevista de Ràdio 4 als estudiants del CETT