Fotografia de: Les tendències tecnològiques aplicades al customer journey, al CETT Smart Tourism Summit Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

No et perdis el CETT Smart Tourism Summit Barcelona,   les tendències tecnològiques aplicades al customer journey.

14.11.2023
 
No et perdis el CETT Smart Tourism Summit Barcelona,   les tendències tecnològiques aplicades al customer journey.

Arriba la primera edició del CETT Smart Tourism Summit Barcelona, en un context de canvis constants en els àmbits de la digitalització, la innovació i el màrqueting.

L'esdeveniment, que s'erigeix en un entorn únic per compartir solucions pràctiques als reptes que enfronten el dia d'avui les organitzacions turístiques, se celebrarà el pròxim 23 de novembre.

A aquesta cimera s'exposaran les tendències que ja estan marcant el full de ruta del sector a partir de projectes i casos diferencials, on la innovació i la digitalització són elements clau per contribuir a la regeneració d'un sector turístic que fomenti pràctiques respectuoses amb el medi ambient i les comunitats locals.

CETT Summit Smart Tourism Barcelona

La temàtica central que s'aborda a l'edició d'aquest curs és "Tendències tecnològiques aplicades al customer journey del Turista". A través de ponències de reconeguts experts i estudis de cas, s'exposaran les fórmules d'adaptació als canvis tecnològics per oferir un customer journey personalitzat i enriquidor. Pots consultar el programa aquí.

Emplena el formular i apunta't ara al CETT Smart Tourism Summit Barcelona. Tens temps per confirmar la teva assistència fins el 20 de novembre a les 23.59h.