Skip to main content
Perfils
Perfils
  • Alumnat
  • Empreses
  • Alumni
  • Premsa
Campus virtual
CA
  • EN
  • ES
CETT
Enrere
    • Turisme i Hoteleria
      • Formación profesional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Veure tots
    • Cuina i Gastronomia
      • Formació professional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Formació subvencionada
      • Veure tots
    • Màrqueting i Esdeveniments
      • Formació professional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Veure tots
    • Informa't
      • Admissió
      • Sessions informatives i jornades de portes obertes
      • Fires i escoles
      • Contacta amb nosaltres
      • Vine a conèixer-nos
    • Beques i premis
      • Beques i finançament
      • Premis
    • Grups de recerca
      • Turisme, Cultura i Territori
      • Allotjaments Turístics i Restauració
      • Cuina i Gastronomia
      • CETT's Research
    • Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
      • Presentació
    • Revistes
      • Ara, Revista d'Investigació en Turisme
      • Tourism and Heritage Journal
    • Incoming
      • Incoming exchange
      • International degree-seeking students
      • Study abroad
      • Guia per a l’alumnat internacional
    • Outgoing
      • Outgoing exchange: mobilitat internacional i nacional
      • Minor programs
      • Global internship programs
      • Aliances internacionals
    • Talent
      • Aposta pel talent
      • Pràctiques
      • Borsa de treball
      • CETT Talent
      • Orientació professional
    • CETT Innovation Hub
      • La innovació al CETT
      • Tourism Exploration Lab
      • Alimara Living Lab
      • FoodXplore Lab
    • Solucions per a empreses
      • Formació a mida
      • Projectes i consultoria
      • Talent i employer branding
    • Esdeveniments
      • Actes de Finalització d'Estudis
      • Premis CETT Alimara
      • Tourist Talent Management
      • Trobada Gastronòmica
      • Tots els esdeveniments
    • Estem connectats
      • CETT Alumni
      • Aliances
    • Coneix el CETT
      • Manifest
      • Qui som
      • Memòria anual
      • Qualitat
      • RSE i transparència
      • Botiga CETT
    • CETT Campus
      • El campus
      • Hotel Universitari Alimara
      • Àgora BCN
      • Restaurants
      • Campus UB
      • Treballa amb nosaltres
    • Actualitat
      • Notícies
      • Esdeveniments
    • Emprenedoria
      • Premis impuls a l'emprenedoria
      • Programa Primer Emprèn
  • Programes

Contacta amb nosaltres

[email protected]
+34 934 280 777

Informació per a futurs estudiants

[email protected]
+34 934 280 777

Buscador general

cuinasana_subvencionada

Breadcrumb

  1. Inici
  2. Programes
  3. Formació subvencionada

Cuina sana

Reserva la teva plaça
Sol·licita informació

Cuina sana

Reserva la teva plaça
Sol·licita informació
×
  • Presentació ​
  • Durada
    35h. de formació
  • Data d'inici
    Del 29/09/2025 al 05/11/2025 | Dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30 h
  • Modalitat
    Presencial
  • Llengües
    Castellà
    Català

Continguts del curs de cuina sana

L’objectiu principal del curs és adquirir els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.

Els continguts del curs són:

  • Introducció a la dietètica
  • Coneixement de la dieta mediterrània
  • Aplicació de tècniques de cocció saludables
  • Descripció de les matèries primeres i la seva elaboració
  • Elaboració de plats per a àpats de celebració
  • Habilitats de gestió, personals i socials
Descarrega el programa

Requisitos de acceso

Tenir alguna de les acreditacions següents:

  • No es requereixen acreditacions ni titulacions. No obstant això, cal disposar de les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin seguir amb aprofitament la formació.
  • NO es requereix experiència professional.
  • A més del que s’ha indicat anteriorment, les persones participants han de tenir les destreses suficients per ser usuàries de la plataforma virtual en què es recolza l’acció formativa.
Charo Povedano

Charo Povedano

Orientació de Formació Subvencionada
Email
[email protected]
Phone number
+ 34 673 775 161
Imagen
Formació Subvencionada - Logo Consorci - CETT
Imagen
Formació Subvencionada - Logo SEPE
Imagen
Formació Subvencionada - Logo Consorci - CETT
Imagen
Formació Subvencionada - Logo SEPE

PROGRAMES RELACIONATS

subvencionada_quesos

Curs d'ofertes gastronòmiques de formatges

16h. de formació
Presencial
Formació contínua subvencionada
subvencionada_bar_cafeteria

HOTR0508- Serveis de bar i cafeteria

560 h. presencials
Presencial
Formació contínua subvencionada
Formació Subvencionada Professional - Plats japonesos - CETT

Curs de cuina japonesa avançada

20h. de formación
Presencial
Formació contínua subvencionada
Curso de Cocina Japonesa básica - Formación subvencionada

Curs de cuina japonesa bàsica

20h. de formació
Presencial
Formació contínua subvencionada
Cercador d'estudis

TRANSFORM THROUGH EXPERIENCES

CETT. Affiliated center. Universitat de Barcelona
Segueix-nos
https://www.facebook.com/CETTTourismHospitalityEducationResearch/
https://www.instagram.com/cett_ub/
https://www.linkedin.com/company/cett?trk=top_nav_home
https://www.youtube.com/c/CETTUB

Contacta

[email protected] +34 934 280 777
Av. Can Marcet, 36-38, 08035 Barcelona
Línies d'autobús: V21-27-60-73-76-B16-B19-N4
Metro: Parada Mundet (Línia 3 - verda)

Nivell d'estudis
Màsters i postgrausGraus universitarisFormació professionalFormació per professionalsInternational short programs
Àmbit de formació
Turisme i HoteleriaCuina i GastronomiaMàrqueting i Esdeveniments

2025 CETT. Tots els drets reservats
  • Avís legal
  • Cookies
  • Política del canal de denúncies