Skip to main content
Profiles
Profiles
  • Students
  • Companies
  • Alumni
  • Press
Campus virtual
EN
  • CA
  • ES
CETT
Back
    • Tourism and Hospitality
      • Vocational training
      • University degrees
      • Masters and postgraduates
      • Training for a professionals
      • International short programs
      • See all
    • Cuisine and Gastronomy
      • Vocational training
      • University degrees
      • Masters and postgraduates
      • Lifelong learning
      • International short programs
      • Supported training
      • See all
    • Marketing and Events
      • Vocational training
      • Grados universitarios
      • Masters and postgraduates
      • Training for a professionals
      • International short programs
      • See all
    • Find out more
      • Admission
      • Information sessions and open days
      • Fairs and schools
      • Contact with us
      • Come to meet us
    • Scholarships and awards
      • Scholarships and funding
      • Awards
    • Research groups
      • Tourism, Culture, and Territory
      • Tourism Accommodation and Food Service Industries
      • Cuisine and Gastronomy
      • CETT's Research
    • UB Chair of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT
      • Presentation
    • Journals
      • Ara, Journal of Tourism Research
      • Tourism and Heritage Journal
    • Incoming
      • Incoming exchange
      • International degree-seeking students
      • Study abroad
      • Guide for International Students
    • Outgoing
      • Outgoing exchange: international and national student mobility
      • Minor programs
      • Global internship programs
      • International partnerships
    • Talent
      • Commited to talent
      • Internships
      • Job center
      • CETT Talent
      • Professional orientation
    • CETT Innovation Hub
      • Innovation at CETT
      • Tourism Exploration Lab
      • Alimara Living Lab
      • FoodXplore Lab
    • Corporate services
      • Incompany training
      • Projects and consultancy
      • Talent and employer branding
    • Events
      • Closing Academic Ceremony
      • CETT Alimara Awards
      • Tourist Talent Management
      • Trobada Gastronòmica
      • All events
    • We are connected
      • CETT Alumni
      • Partnerships
    • Get to know CETT
      • Manifesto
      • About us
      • Annual report
      • Quality
      • CSR and transparency
      • CETT Shop
    • CETT Campus
      • The campus
      • Alimara University Hotel
      • Àgora BCN
      • Restaurants
      • UB Campus
      • Work with us
    • Actuality
      • News
      • Events
    • Entrepreneurship
      • Entrepreneurship awards
      • Primer Emprèn Program
  • Programs

Contact us

[email protected]
+34 934 280 777

Information for future students

[email protected]
+34 934 280 777

Buscador general

cuinasana_subvencionada

Breadcrumb

  1. Home
  2. Programs
  3. Lifelong learning

Cocina sana

Book your place!
Request information

Cocina sana

Book your place!
Request information
×
  • Presentation ​
  • Duration
    35h. de formación
  • Start date
    Del 29/09/2025 al 05/11/2025 | Lunes y miércoles de 17:30 a 20:30 h
  • Modality
    On-campus
  • Languages
    Spanish
    Catalan

Contenidos del curso de cocina sana

El objetivo principal del curso es adquirir los fundamentos básicos en dietética, productos y técnicas culinarias saludables. 

Los contenidos del cursos son:

  • Introducción a la dietética
  • Conocimiento de la dieta mediterránea
  • Aplicación de técnicas de cocción saludables
  • Descripción de las materias primas y su elaboración
  • Elaboración de platos para comidas de celebración
  • Habilidades de gestión, personales y sociales
Descarga el programa

Requisitos de acceso

Tener alguna de las siguientes acreditaciones:

  • No se requieren acreditaciones/titulaciones. No obstante, se han de poseer las habilidades de comunicación lingüística suficientes que permitan cursar con aprovechamiento la formación.
  • NO se requiere experiencia profesional.
  • Además de lo indicado anteriormente, los participantes han de tener las destrezas suficientes para ser usuarios de la plataforma virtual en la que se apoya la acción formativa. 
Charo Povedano

Charo Povedano

Guidance on Subsidized Training
Email
[email protected]
Phone number
+ 34 673 775 161
Imagen
Formació Subvencionada - Logo Consorci - CETT
Imagen
Formació Subvencionada - Logo SEPE
Imagen
Formació Subvencionada - Logo Consorci - CETT
Imagen
Formació Subvencionada - Logo SEPE

RELATED PROGRAMS

Formació Subvencionada Professional - Plats japonesos - CETT

Advanced Japanese cooking course

20h. de formación
On-campus
Formación continua subvencionada
Curso de Cocina Japonesa básica - Formación subvencionada

Basic Japanese cooking course

20h. de formación
On-campus
Formación continua subvencionada
subvencionada_quesos

Cheese gastronomic offerings course

16h. de formación
On-campus
Formación continua subvencionada
Formació Subvencionada Profesional - Fotografia Gastronòmica - CETT

Gastronomic photography course

30h. de formación
On-campus
Formación continua subvencionada
Studies search

TRANSFORM THROUGH EXPERIENCES

CETT. Affiliated center. Universitat de Barcelona
Follow us
https://www.facebook.com/CETTTourismHospitalityEducationResearch/
https://www.instagram.com/cett_ub/
https://www.linkedin.com/company/cett?trk=top_nav_home
https://www.youtube.com/c/CETTUB

Contact

[email protected] +34 934 280 777
Av. Can Marcet, 36-38, 08035 Barcelona
Bus lines: V21-27-60-73-76-B16-B19-N4
Underground: Stop Mundet (Line 3 - green)

Education level
Vocational trainingUniversity degreesMasters and postgraduateLifelong learningInternational short programs
Training area
Tourism and HospitalityCuisine and GastronomyMarketing and Events

2025 CETT. All rights reserved
  • Complaint channel policy
  • Cookies
  • Legal advice